Produktliste pr leverandør: Brusletto

Viser 1 - 6 av 6 varer
 • Brusletto Bamsen
  Produktet er tilgjengelig med ulike alternativer
  Brusletto Bamsen
  11402

  Brusletto Bamsen er en kraftig kniv med god tyngde.

  1 149 kr
 • Brusletto Fiskern
  Produktet er tilgjengelig med ulike alternativer
  Brusletto Fiskern
  14002

  Brusletto Fisker'n er en svært god fiskekniv som flyter dersom du skulle være uheldig å miste den i vannet. Skaftet er fleksibelt og er laget av kork og norsk bjørk med gummi-innlegg mellom lagene noe som gir kniven et godt grep selv om den blir våt. Kniven er laget i rustfritt knivstål 440C og bladets konslipte og tynne utførelse gjør at kniven også...

  899 kr
 • Brusletto Hunter
  Produktet er tilgjengelig med ulike alternativer
  Brusletto Hunter
  11002

  Brusletto Hunter er Norges mest solgte kniv gjennom tidene. Den er solgt i mer enn 1,3 millioner eksemplarer, og så mange jegere, fiskere og friluftsfolk kan ikke ta feil. Dette er den ultimate allround-kniven som kan brukes til alt!

  1 049 kr
 • Brusletto Rondane
  19934

  BRUSLETTO Rondane er en fulltange turkniv og er en kombinasjon av tradisjonell og moderne knivteknologi. Turkniven er egenartet med sitt spydformede blad og serratering på ryggen av bladet.

  999 kr
 • Brusletto Speider
  12301

  Brusletto Speider kniv er en ypperlig kniv for barn og ungdom. Om man skal bruke den i speideren eller på fritiden så er dette en skarp, god og sikker kniv.Leveres sammen med en flott lærslire. Skaftet er i oljet bjørk og bladet er rustgfritt og 9cm langt.

  499 kr
 • Brusletto Villmann
  19902

  Brusletto Villmann er vår største kniv noensinne. Dette er en kniv for ekte villmarkinger, jegere, fiskere og dedikerte friluftsmenn og –kvinner. Brusletto Villmann har et blad med rett Skandinavisk slipe og holken i messing gir det tradisjonelle skaftet den ekstra styrken kniven trenger når den blir brukt til å hugge med. 

  1 299 kr

Kategorier