X-trem

Det er 10 produkter.
Viser 1 - 10 av 10 varer

Filtrer på:

Produsent
 • Helsport Fjellheimen X-Trem Camp (4)
  170-107

  Teltet har to ganger blitt kåret til ”best i test” i store tester av helårstelt. Hele vår Fjellheimen-serie er kjent for å gi svært mye volum til en lav vekt. X-Trem utgaven er intet unntak, og er vårt letteste X-TREM-telt i forhold til størrelsen. Teltet ble til i samarbeid med profesjonelle brukere av standardvarianten; de likte teltet så godt at de...

  9 499 kr
 • Helsport Svalbard High Camp (3)
  265-281

  Etter å ha bestått prøven på Nordpolen, sydpolen, Grønland og jordklodens høyeste fjell, kan Svalbard beskrives som ekspedisjonenes mester. Få andre telt har så mange meritter og er så gjenkjennelig fra leiren som vårt Svalbard. Materialer og detaljer er grundig utprøvd og av ypperste kvalitet.

  8 499 kr
 • Helsport Svalbard Camp (6)
  265-289

  Svalbard 6 camp er ideelt som basecamptelt, og det beste valget for en større gruppe på vintertur. Teltet har god høyde for ekstra komfort og plass, noe man setter spesielt pris på hvis man er værfast, eller på turer man generelt oppholder seg mye i teltet.

  12 995 kr
 • Helsport Himalaya (2) Helsport Himalaya (2)
  Utsolgt
  Helsport Himalaya (2)
  170-016

  Himalaya er utviklet i tett samarbeid mellom Helsport og Børge Ousland, og er basert på alle Børges erfaringer fra 30 år med ekspedisjoner i arktiske og antarktiske strøk. Sikkerheten er alltid kritisk på slike turer, og dette teltet har alle nødvendige detaljer du trenger for å kunne håndtere de verste forhold på en så trygg og enkel måte som mulig.

  8 995 kr
 • Helsport Reinsfjell X-trem (2)
  170-020

  Reinsfjell X-Trem er ekstrem-utgaven av vår testvinner verden over, Reinsfjell Superlight. Det er et selvstående, romslig kuppeltelt med suveren ventilasjon og detaljer som gjør det egnet for de mest ekstreme forholdene.

  9 995 kr
 • Helsport Lofoten X-Trem Camp (3)
  170-095

  Lofoten X-Trem Camp er allrounderen for de tøffe turene. Perfekt kombinasjon av vekt, volum og smarte løsninger gjør den til et godt valg i de aller fleste tilfeller. Lofoten X-Trem Camp er et praktisk, romslig og svært robust tunneltelt som byr på relativt lav vekt og høy komfort for turer hele året, selv når det blåser som verst på vidda.

  8 485 kr
 • Helsport Spitsbergen X-Trem Camp (3)
  170-120

  Spitsbergen X-Trem Camp er oppfølgeren til klassikeren Svea Camp, det største tunnelteltet i X-TREM kategorien, og er den perfekte partner for lange turer med pulk.

  10 995 kr
 • Helsport Spitsbergen X-Trem Camp (4)
  170-122

  Spitsbergen X-Trem Camp er oppfølgeren til klassikeren Svea Camp, det største tunnelteltet i X-TREM kategorien, og er den perfekte partner for lange turer med pulk

  10 899 kr
 • Helsport Finnmark Lavvu (6)
  311-005

  Kongen av Lavvo! Finnmark er utviklet for de mest krevende brukerne og for ekstreme forhold. Her har vi kombinert årevis av erfaring og kunnskap om både telt og lavvo.  

  11 995 kr
 • Helsport Patagonia (3)
  170-010

  Patagonia er utviklet i tett samarbeid mellom Helsport og Børge Ousland, og det er basert på alle Børges erfaringer fra 30 år med ekspedisjoner i arktiske og antarktiske strøk. Sikkerheten er alltid kritisk på slike turer, og dette teltet har alle nødvendige detaljer du trenger for å kunne håndtere de verste forhold på en så trygg og enkel måte som mulig.

  9 999 kr