Skred & Søkeutstyr Mammut Alugator Skredspade Ride 2.0 2620-00101 749 kr

Mammut Alugator Skredspade Ride 2.0

200003325802
599 kr
Alugator Ride 2.0 er en ny utgave av Mammuts bestselgende skredspade. Solid, brukervennlig og prisgunstig spade til all skisport, UIAA-godkjent!
Farger
 • 2149/neon orange
Størrelse
 • one s

En super skredspade med lekker finish og bredt bruksområde. Solid blad, teleskopisk skaft og ergonomisk T- grep gir en spade med høy brukskomfort. Alugator Ride 2.0 er Mammuts nye bestselger, masse spade for pengene og et sikkert valg. Også fordi alle Mammuts skredspader fra vinteren 18/19 er UIAA- sertifiserte, testet og godkjent til snøskredbruk etter et krevende testprogram. Et naturlig valg i enhver skisekk til frikjøring, toppturer eller fjellskibruk.

Alugator Ride 2.0 er en solid skredspade uten krimskrams, bare funksjonalitet, slitestyrke og tøft design. Vekten er 695 gram, og det hardanodiserte aluminiumsbladet måler 27,5 x 21,5 cm. Teleskopskaftet er også i aluminium, i to deler, og er 44 cm sammenpakket. Full arbeidslengde på spaden er 86 cm, og sørger for effektiv og komfortabel graving selv i hardpakket skredsnø. Røret i teleskopskaftet er ovalt for problemfri montering, og har en grepssone med ekstra friksjon. Det ergonomiske T-grepet i plast sørger for smertefri og effektiv kraftoverføring under graving. Utformingen av det solide bladet er alt annet enn overlatt til tilfeldighetene: Stabiliserende ribber for maksimal vridningsstivhet, skarp og holdbar profilert egg, rett bakside for enkel snøprofilkutting og spor på toppen av bladet for ekstra friksjon mot støvler ved graving. Alugator Ride 2.0 er sertifisert som skredspade etter den nye UIAA-standarden, et solid kvalitetsstempel.

  100 dagers retur eller åpent kjøp

  Gratis Bytte om det ikke skulle stemme helt

  Gratis Frakt fra 799,- ellers kr 39,-

  30 Dager betalingsutsettelse på faktura

  Rask Levering sendes med Helthjem & Posten over hele Norge

  Produkt lagt til i ønskelisten