APEX-BC
Atlas

Atlas Apex-BC 30

200004204006

Apex BC er en truge med hælløfter og kraftige stegjern, som sikrer godt feste i variert terreng. Bindingen betjenes enkelt, selv med hansker.

Les mer
3499
Farger
  • SVART/GUL
Størrelse
  • 30
Quantity
På lager

Truge med hælløfter og spadeformet stegjern, som sikrer godt feste i variert terreng. Bindingen betjenes enkelt, selv med hansker.

Apex-BC er en truge som egner seg godt for turer i variert terreng, den har spadeformet Holey-1-stegjern som sikrer godt feste på vei mot målet.

Apex-BC 30 har Reactv-Trac™-rammekonstruksjon som tillater binding, stegjern og ramme å tilpasse seg terrenget uavhengig av hverandre. Denne konstruksjonen gir et stabilt og trygt fotfeste i variert terreng.

Spring-Loaded™-dempekonstruksjonen sørger for at trugen sitter tett på foten og opprettholder fotens naturlige bevegelsesfrihet.

Dempekonstruksjonen absorberer støt og lar foten bevege seg naturlig fra side-til-side. Konstruksjonen absorberer ujevnheter i underlaget og sikrer stabilt fotfeste når man går i ujevnt terreng.

Apex-BC 30 er også utstyrt med hælløfter som kan vippes opp ved behov.

Løfteren sørger for at du ikke tråkker helt ned på trugen, noe som avlaster leggene, gir økt stabilitet og kontroll når man går oppover i bratt terreng.

Trugen har PackFlat™-binding som er enkle å betjene, selv med hansker.

Spesifikasjoner:
- Størrelse: 30’’
- Bæreevne: 68-115 kg
- Binding: PackFlat™
- Stegjern: Holey-1
- Helløfter: Ja
- Duk: Infinity

Egenskaper

Bruker
Herre

Størrelse fra- til
Skostørrelse 42-47

Sesong
Høst-vinter-vår

Produktanmeldelser


Produkt lagt til i ønskelisten