Atlas Apex-BC Dame

Atlas Apex-BC 25 Dame

200004202660
3499

Apex BC er en truge med hælløfter og kraftige stegjern, som sikrer godt feste i variert terreng. Bindingen betjenes enkelt, selv med hansker.

Farger
  • Gul/Hvit
Størrelse
  • 22
  • 27

  • Gratis frakt fra 999,-
  • Gratis bytte, 100 dagers retur eller åpent kjøp
  • Rask levering over hele Norge
  • 30 dager betalingsutsettelse på faktura
Truge med hælløfter og spadeformet stegjern, som sikrer godt feste i variert terreng. Bindingen betjenes enkelt, selv med hansker.

Apex-BC er en truge som egner seg godt for turer i variert terreng, den har spadeformet Holey-1-stegjern som sikrer godt feste på vei mot målet.

Apex-BC 25 har Reactv-Trac™-rammekonstruksjon som tillater binding, stegjern og ramme å tilpasse seg terrenget uavhengig av hverandre. Denne konstruksjonen gir et stabilt og trygt fotfeste i variert terreng.

Spring-Loaded™-dempekonstruksjonen sørger for at trugen sitter tett på foten og opprettholder fotens naturlige bevegelsesfrihet.

Dempekonstruksjonen absorberer støt og lar foten bevege seg naturlig fra side-til-side. Konstruksjonen absorberer ujevnheter i underlaget og sikrer stabilt fotfeste når man går i ujevnt terreng.

Apex-BC 25 er også utstyrt med hælløfter som kan vippes opp ved behov.

Løfteren sørger for at du ikke tråkker helt ned på trugen, noe som avlaster leggene, gir økt stabilitet og kontroll når man går oppover i bratt terreng.

Trugen har PackFlat™-binding som er enkle å betjene, selv med hansker.

Spesifikasjoner:
- Størrelse: 25’’30’’
- Bæreevne: 25: 54-90 kg, 30: 64-110--> kg
- Binding: PackFlat™
- Stegjern: Holey-1
- Helløfter: Ja
- Duk: Infinity

Egenskaper

Bruker
Dame

Størrelse fra- til
Skostørrelse 36-41

Sesong
Høst-vinter-vår
Produkt lagt til i ønskelisten