• Redusert pris
Truger Atlas Montane Elektra U200100401 2,799.00
Atlas

Atlas Montane Elektra

200004899496
Atlas Montane Elektra er en suveren og sterk truge med god og stabil binding, skarpe gripeklør som gjør at du sitter som støpt på snø og isete underlag. Passer til både lange og korte turer.
Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 3099 kr DU SPARER: 200 kr,-
2899 kr
Farger
  • gul/sort
  • Gul/Hvit
  • ATLAS YELLOW
Størrelse
  • 23
  • 27
Quantity
På lager

Bindingsopphenget til Montane (SLS) gir bedre kontroll, sideveis og bakover enn tradisjonelle hengslet binding. Når du strammer bindingen fordeles trykke jevnt rundt hele foten som eliminerer trykkpunkter og gir god blodsirkulasjon, som igjen minsker risikoen for kalde føtter.

På undersiden har trugen skarpe gripeklør som gjør at du sitter godt på isete underlag. Når du går bratt og skrått er Montane sikker og effektiv fordi de skarpe klørne sitter helt ut langs ramma. Spesielt er dette en truge vi anbefaler for jegere som jakter uten staver.

Trugen er utstyrt med en bred og god helløfter som er viktig for å redusere belastning på leggmuskulatur når man går bratt. Montane-bindingen (SLS) gir en naturlig angrepsvinkel i front og den klyver lett fremover i snøen. Den er også stillegående og egner seg godt til jakt.

Montane anbefales for alle selv om det dreier seg om kortere turer. SLS opphenget gjør at når man løfter foten følger halen på trugen etter, dermed kan man rygge bakover uten at trugen trer seg ned i snøen (slik som alle andre truger uten SLS på markedet gjør).

Dametrugene har en smalere binding som er tilpasset skostørrelse 36-41. Den har i tillegg en kortere tupp som gjør det enklere å løfte truga opp fra snøen. De smale trugene gjør det lett å gå også for de som har kortere bein. Med Atlas Elektra går du helt normalt fordi den er så smal.

Nyhet - Reactiv™ Frame
Den nye Montane har fått ny og sterkere ramme. Den tidligere toppmodellen Serrate, er utgått og Montane har fått samme Reactiv-ramme som Serrate hadde. Den er en lettere og sterkere ramme enn den forrige Montane-ramma.

Teknisk spesifikasjon

Ramme: Reactiv™ Frame
Binding: Wrapp™ Swift Binding
Stegjern: All-Trac™ Toe Crampon
Bindingsoppheng: Spring-Loaded™ Suspension (SLS)
Duk: Nytex Decking
    Produkt lagt til i ønskelisten