BCA

BCA Tracker 4 Skredsøker

200004899526
3 antenners digital skredsøker med flersøkfunksjon, LED display, markeringsfunksjon og mulighet programvareoppdatering. Tracker 4 er ekstra solid mot støt og håndtering. 5 års garanti Vekt: 215 gram (inkl batteri)
Les mer
4499
Størrelse
  • onesize
Quantity
På lager

Tracker 4 er en ny, ekstra solid, skredsøker fra BCA.
BCA sin filosofi er at skredsøkere skal være intuitive og lette å bruke. For å minimalisere alle stressfaktorer og feilkilder ved søk, er de strippet for alle funksjoner som ikke er nødvendige i søket. Dette gir en lavere terskel for å lære seg og å mestre søket, og selv erfarne vil ha fordel av få og pålitelige søkefunksjoner.

Tracker 4 har Real-Time display som gir kontinuerlig avstandsvisning, selv ved bevegelse, og det solide og temperaturtolerante LED displayet gir klare anvisninger uansett temperatur og sollys. En indikator under displayet viser også om det er 2 eller flere begravde, og om de eventuelt ligger nærmere hverandre enn 6 meter.
Oppgradert fra forgjengeren har den også en "markeringsfunksjon" (Signal Suppression) som kan benyttes ved flere skredtatte, hvor da det sterkeste signalet blokkeres ut i 1 minutt, eller til du velger å hente det inn igjen. Du kan også åpne opp hele signalfeltet for å se retning og avstand til samtlige signaler søkeren registrerer (Big Picture) for å skaffe deg en oversikt. Alt dette styres enkelt av en og samme knapp.

AUTO REVERT - dette er en funksjon hvor Tracker 4 automatisk slår over til å sende signal hvis den har vært i "søk" modus mer enn 5 minutter. Hvis enheten ligger rolig i mer enn 1 minutt i "søk" modus, vil den også slå over til å sende signal. Dette er en funksjon som er laget da det også kan fortsette å kommer flere skred i et et område hvor det er mennesker som søker.

Tracker 4´s programvare kan oppdateres via: http://www.backcountryaccess.com/customer-service/#downloads.

Komfortabel bæresele og batterier følge med.
    Produkt lagt til i ønskelisten