Skred & Søkeutstyr BCA Tracker S C171200101 3,699.00

BCA Tracker S

200002714230
Siste varer på lager
3699
BCA Tracker S skredsøker med 3 antenner og digitalt display. Markedets mest brukervennlige!
Farger
Størrelse
  • NS

  • Gratis frakt fra 999,-
  • Gratis bytte, 100 dagers retur eller åpent kjøp
  • Rask levering over hele Norge
  • 30 dager betalingsutsettelse på faktura
Tracker S er en ny skredsøker i BCA sin skredsøkerserie og en av markedets raskeste, minste og enkleste i bruk.
BCA sin filosofi er at skredsøkere skal være intuitive og lette å bruke. For å minimalisere alle stressfaktorer og feilkilder ved søk, er de strippet for alle funksjoner som ikke er nødvendige i søket. Dette gir en lavere terskel for å lære seg og å mestre søket, og selv erfarne vil ha fordel av få og pålitelige søkefunksjoner.
Tracker S har Real-Time display som gir kontinuerlig avstandsvisning, selv ved bevegelse, og det solide og temperaturtolerante LED displayet gir klare anvisninger uansett temperatur og sollys. En indikator under displayet viser også om det er 2 eller flere begravde, og om de eventuelt ligger nærmere hverandre enn 6 meter. Oppgradert fra forgjengeren har den også en "markeringsfunksjon" (Signal Suppression) som kan benyttes ved flere skredtatte, hvor da det sterkeste signalet blokkeres ut i 1 minutt, eller til du velger å hente det inn igjen. Du kan også åpne opp hele signalfeltet for å se retning og avstand til samtlige signaler søkeren registrerer (Big Picture) for å skaffe deg en oversikt. Alt dette styres enkelt av en og samme knapp.

AUTO REVERT - dette er en funksjon hvor Tracker S automatisk slår over til å sende signal hvis den har vært i ""søk"" modus mer enn 5 minutter. Dette er en funksjon som er laget da det også kan fortsette å kommer flere skred i et et område hvor det er mennesker som søker.

Tracker S her en komfortabel bæresele og batterier følge med.

- Vekt: 205 gram ( u/sele).
- 3 antenners digital skredsøker
- Flersøkfunkjson
- Markeringsfunksjon
- 5 års garanti
    Produkt lagt til i ønskelisten