Bergans Aksla 30L
Bergans

Bergans Aksla 30L

4676

Funksjonell og praktisk skolesekk på 30 liter, levert av Bergans.

Les mer
899
Farger
  • Misty Forest
  • Dark Riviera
Størrelse
  • OS
Quantity
På lager

Akkurat som barna er Bergans opptatt av å beskytte og bevare naturen og utnytte jordas ressurser på en best mulig måte. Derfor er skolesekken Aksla 24 Lid fremstilt av PFAS-free og 100 % resirkulert polyester fra plastflasker. Ryggsekken er spesielt utviklet for skolebarn, og har et forsterket ryggpanel og vatterte skulderremmer som gir optimal støtte. Stor glidelåsåpning øverst gjør det enkelt å legge oppi og ta ut ting av sekken og få oversikt over innholdet. På innsiden har sekken en beskyttende lomme for laptop eller andre gjenstander som trenger ekstra beskyttelse. Romslige lommer på begge sidene av ryggsekken som passer perfekt til en drikkeflaske eller et par hansker. Her finner du også sekkens signalfargede regntrekk. Takket være de mange refleksdetaljene er Aksla 30 synlig fra alle sider i mørket, og bidrar dermed til en tryggere skolevei. Ryggsekken er kompatibel med Aksla PLUS – en treningsbag som også kan brukes separat.

Bæresystem:
Bergans QuickAdjust™ II, justerbar rygglengde som enkelt kan tilpasses etter hvert som barna vokser. Vattert rygg for optimal støtte. Hoftebeltet er plassert slik at ryggsekken kan sitte tett inntil kroppen.

Lommer:
Vattert innerlomme for laptop eller nettbrett. Romslige sidelommer med glidelås til drikkeflaske eller ekstra klær. Innerlomme i mesh med glidelås og nøkkelring. Utvendig lomme.

Sekkepose:
Stort hovedrom med plass til A4-perm, laptop, bøker osv. Vattert rygg og bunn for å beskytte bøkene. Toppstrammere øverst for å stabilisere sekken slik at den sitter tett inntil ryggen. Stor åpning til hovedrommet for enkel tilgang.

Materiale:
Recycled Polyester 600D

Ytterligere detaljer:
Justerbar brystrem. Bærehåndtak på toppen. Regntrekk med refleksprint i en egen lomme. Komprimeringsremmer i begge sider for å redusere volumet når sekken ikke fylles helt opp, og dermed flytte tyngdepunktet nærmere ryggen for økt stabilitet og komfort. Rikelig med refleksdetaljer. YKK glidelåser. Kompresjonsremmene og håndtaket kan enkelt brukes som festepunkter for Aksla PLUS – en treningsbag som også kan brukes separat. PFAS-fritt og resirkulert materiale. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

Volum:
30 liter

Mål:
45 x 28 x 23 cm

Vekt:
1000 g

Egenskaper

Bruker
Barn

Størrelse fra- til
Fra 8 år

Sesong
Helår

Produktanmeldelser


Produkt lagt til i ønskelisten