Bæremeiser Bergans Kids Trekking 2300 2,899.00
Bergans

Bergans Kids Trekking

101200

Justerbar 4-punkts sele for sikring av barnet. Rygg- og setehøyde kan justeres etter hvert som barnet vokser. Justerbare stigbøyler for avlastning av barnets rygg.

Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 3199 kr DU SPARER: ,-
2899 kr
Farger
  • Blue/Grey
Størrelse
  • No Size
Quantity
På lager

2300 Kids Trekking

 


For den som bærer
Justerbare skulderremmer for ulike rygglengder. God polstring på skulderremmene og på det anatomisk formede hoftebeltet. Rygg er belagt med ventilerende mesh (netting).


For barnet
Justerbar 4-punkts sele for sikring av barnet. Rygg- og setehøyde kan justeres etter hvert som barnet vokser. Justerbare stigbøyler for avlastning av barnets rygg. Separate sidestøtter og hodestøtter gjør at barnet kan sove trygt i bæremeisen. Hvis barnet ikke har behov for denne ekstra støtten, kan hodestøtteputene enkelt bøyes bakover og festes bak på meisen. Avtakbar hvilepute i front.


Ytterligere funksjoner
Støtteben for god stabilitet når meisen står på bakken – gjør det enkelt å sette i/ta barnet ut av bæremeisen. Godt utstyrt med reflekser. Festepunkter for solskjerm/regnbeskyttelse. Nettinglomme på yttersiden av hodestøtte. Avtakbar solskjerm/regnbeskyttelse. Stor lomme som enkelt kan tas av og brukes som separat dagstursekk. Glidelåslomme, samt nettinglomme for flaske bak på meisen. Ved å løsne noen remmer kan meisen gjøres flatere slik at den tar mindre plass under transport.Vekt: 3800 g
Brukerhøyde: 165–195 cm
Kvalitet: Polyester Ripstop

Produktanmeldelser


Produkt lagt til i ønskelisten