Bergans

Bergans Lava Light Down jakke m/Hette Dame

200006176265

Lett og deilig dunjakke fra Bergans som gir god varme og ypperlig komfort. Lava Light Down Jacket w/Hood Women er laget i mer bærekraftige materialer.

Les mer
2499
Farger
  • TERRACOTTA
Størrelse
  • S
  • M
  • XS
  • L
Quantity
På lager

Lava Light Down Jacket W/Hood er det letteste medlemmet i Bergans Lava-kolleksjon, men tilbyr likevel god varme og ypperlig komfort, enten du tar den med på fottur i naturen eller en spasertur i byen. En rekke funksjoner viser at dette plagget er designet med tanke på bærekraft. Resirkulert dun (80/20 RE:Down, 550 Cuin, 60 gr m/2, gjennomgående sømmer) holder godt på varmen. Det vindtette ytterstoffet er i resirkulert polyamid med PFAS-fri impregnering. Den perfekt tilpassede hetten gir også god beskyttelse for hodet når du trenger det. Lava Light Down Jacket er et godt valg hvis du er ute etter en allsidig jakke som kan fungere som et ekstra isolasjonslag. Den normale passformen gjør den perfekt for bruk under andre klær, for eksempel skallplagg. Lava Light Down Jacket W/Hood er svært komprimerbar og kan enkelt brettes sammen i sin egen kompresjonslomme. Super å putte i sekken eller vesken på kjøligere dager.

Lava-kolleksjonen fra Bergans er designet med tanke på bærekraft. Alle produktene er laget av resirkulerte materialer og resirkulert dun og er behandlet med PFAS-fri impregnering. Alle materialer er i tillegg bluesign®-godkjent. Hvis du vil nyte ekte Bergans-kvalitet i vinter, sjekk ut Lava-kolleksjonen.

Produkt lagt til i ønskelisten