Bergans Of Norway Rondane V6 40
Bergans

Bergans Of Norway Rondane V6 40

200005083710

Like lett, like teknisk, enda mer allsidig! Den sjette utgaven av Rondane-ryggsekkene har en helt ny look og et mer slitesterkt, PFAS-fritt Cordura®-materiale. Bokstaven W angir at denne ryggsekken er spesielt tilpasset kvinners anatomi. Den stilrene designen og de praktiske egenskapene gjør at den passer like godt som reiseveske som tursekk.

Les mer
2200
Farger
  • Black
Størrelse
  • 40
Quantity
På lager

En korrekt justert ryggsekk er en garanti for en komfortabel og effektiv bæreopplevelse. Rondane V6 40 er utstyrt med Bergans QuickAdjust™ PRO, et sterkt system som gjør det mulig å raskt og enkelt justere ryggsekkens lengde perfekt etter kroppen. Bergans FlowPanel garanterer optimal ventilasjon mellom deg og ryggsekken og gir en mer behagelig turopplevelse. En svært praktisk detalj hos Rondane er glidelåsåpningen langs hele fronten. Den gjør det superenkelt å finne tingene dine, enten du har system i sekken eller ikke. Rondane V6 40 har også rikelig med lommer i alle størrelser – i topplokket, på frontåpningen, langs sidene og på det vatterte hoftebeltet. På utsiden har ryggsekken festepunkter for vandrestaver eller isøks, og flere hemper for å feste ekstra utstyr. Ryggsekken er klargjort for drikkesystem.

Bæresystem:
Bergans QuickAdjust™ PRO, justerbar rygglengde. Ventilerende Bergans FlowPanel i ryggflaten. Toppstrammere. Vattert hoftebelte og skulderrem.

Lommer:
Elastiske sidelommer i mesh. Lommer med glidelås på hoftebeltet. To glidelåslommer på topplokket. Stor lomme i mesh på innsiden.

Sekkepose:
Toppåpning med snølås. Full glidelåsåpning i front. Kompresjonsremmer på hver side. Slitesterkt, PFAS-fritt Cordura®-materiale.

Ytterligere funksjoner:
Klargjort for drikkesystem. Justerbar brystrem. Feste for isøks. Bærehåndtak på toppen. Nøkkelkrok. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

Stoff:
305D Cordura® Rip Stop

Volum: 40
Maks lengde hoftebelte: 130
Min. lengde hoftebelte: 65
Maks rygglengde: 62
Min. Rygglengde: 43
Anbefalt maks bærevekt: 17 kg
Mål fullpakket: 65 x 30 x 25 cm
Vekt: 996 g

Produkt lagt til i ønskelisten