• Redusert pris
Bergans

Bergans Rabot Active Mid Hood Jakke Herre

200006175966

Rabot Active Mid Hood Jacket fra Bergans er en utrolig lett og svært teknisk mellomlagsjakke med en kroppsnær passform. Som aktive friluftsentusiaster vet vi hvor viktig det er at alle kleslagene kan transportere bort fuktighet. Hvis ikke mellomlaget gjør jobben sin, får ikke inner- og ytterlagene sjansen til å prestere heller. Rabot Active Mid Hood Jacket er designet for å effektivt lede bort fuktighet fra innsiden til utsiden og sørge for komfort gjennom hele dagen. Det lette og tekniske materialet, hvorav 42 % består av resirkulerte fibre, er dessuten utrolig komprimerbart, slik at jakken tar minst mulig plass i sekken når du ikke har den på. Den er polstret på skuldrene, noe som gjør det mer komfortabelt å bære ryggsekk.

Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 1499 kr DU SPARER: 250 kr,-
1249 kr
Farger
  • Orion Blue
Størrelse
  • S
  • M
  • XL
  • L
  • 2XL
Quantity
På lager

Rabot Active Mid Hood Jacket er en del av Bergans' Rabot V2-kolleksjonen – en serie med svært tekniske og slitesterke turklær som lar deg nyte naturen året rundt i all slags vær. Kolleksjonen er designet med tanke lag-på-lag påkledning, derfor er produktene lette, komprimerbare og har spesielt god pusteevne. Rabot V2 tar turkomforten til et nytt nivå. Som alltid har designerne våre valgt mer bærekraftige materialer uten at det går utover kvaliteten. Gjør deg klar for en god tur! Rabot V2 er laget for å beskytte og prestere!

Egenskaper

Bruker
Herre

Størrelse fra- til
S-XXL

Sesong
Helår

Produkttype
Jakke

Passform
Tettsittende

Produktegenskap
Mellomplagg: Ja

Stoffmateriale
Polyester: Ja

Sammensetning av stoffmateriale
54 % polyester, 42 % polyester (resirkulert), 4 % elastan

Glidelås/knapper
Lang glidelås

Lommer
Håndlommer med glidelås. Skjult brystlomme med glidelås. Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med klatreseler eller hoftebelte ved bæring av sekk.

Fukttransporterende
Fukttransporterende: Ja, Aktivitetsnivå: Høy

Øvrig egenskaper
Formsydd albueparti. Elastisk nederkant. Tommelhull. Ingen skulder- eller sidesømmer for å forhindre friksjon og gnaging. Forlenget ryggparti.

Bruksområde
Tur
Produkt lagt til i ønskelisten