Bergans

Bergans Rabot Insulated Hybrid Vest Herre

200006176603

Rabot Insulated Hybrid Vest fra Bergans er en fullt utrustet turvest for lange turer i tørt og kaldt vær. Vestens stilrene design og sporty passform gjør at den passer til en rekke ulike aktiviteter, enten du bruker den som et ytterlag eller som et mellomlag for å få ekstra varme. Denne vesten er perfekt for begge deler!

Les mer
1700
Farger
  • Black/Solid Charcoal
Størrelse
  • M
  • XL
  • L
Quantity
På lager

Turvest i stilrent design fra Bergans. Designet for lange turer i tørt og kaldt vær. Kan brukes om både ytter- og mellomplagg.

Rabot Insulated Hybrid Vest fra Bergans er en fullt utrustet turvest for lange turer i tørt og kaldt vær. Vestens stilrene design og sporty passform gjør at den passer til en rekke ulike aktiviteter, enten du bruker den som et ytterlag eller som et mellomlag for å få ekstra varme. Denne vesten er perfekt for begge deler! Rabot Insulated Hybrid Vest har et vindtett, 100 % resirkulert polyamidmateriale foran og bak, med en PFAS-fri WR-behandling som gjør den vannavstøtende. På innsiden har den et pustende og isolerende Clo Eco Vivo-materiale som består av resirkulerte fibre (93 % resirkulert polyester). På sidene er det et fleksibelt materiale med svært gode fukttransporterende evner, noe som gir ventilasjon, komfort og full bevegelsesfrihet.

Egenskaper

Bruker
Herre

Størrelse fra- til
S-XXL

Sesong
Høst-vinter-vår

Stoffmateriale
Kvalitet 1: 100 % polyamid (resirkulert). Kvalitet 2: 54 % polyester, 42 % polyester (resirkulert), 4 % elastan

Værbeskyttelse
Vanntett: Vannavvisende, Vindtett: Ja

Pusteegenskaper
Aktivitetsnivå: Høy

Lommer
Frontlommer med glidelås. Venstre frontlomme kan også brukes som kompresjonslomme.

Fôret / vattert
Ja

Type fôr / fyll
Clo Insulation – Eco Vivo: 93 % polyester (resirkulert), 7 % polyester

Vekt i gram
200 g (str. L)

Øvrige egenskaper
Beskyttende, tettsittende krage. Vattert frontklaff under frontglidelåsen. Ingen skulder- eller sidesømmer for å forhindre friksjon og gnaging. Forlenget ryggparti.

Type jakke
Vest

Bruksområde
Tur

Produktegenskap
Mellomplagg: Ja, Ytterplagg: Ja
Produkt lagt til i ønskelisten