Vindjakker Til Herrer Bergans Rabot Lt Windbreaker Jacket Herre 1117 1,190.00
Bergans

Bergans Rabot Lt Windbreaker Jacket Herre

200005425695

Rabot Light Windbreaker er en nykommer i Bergans' Rabot-familie, og er designet for å gi deg førsteklasses vindbeskyttelse og full bevegelsesfrihet. Den har lett og vindtett materiale foran og bak og et svært pustende materiale i sidene, under armene og langs hele ermene. Det elastiske materialet gir en kroppsnær og sporty passform samtidig som du får plass til en isolasjonsjakke under ved behov. Med en så høy komfort og ytelse er sjansen stor for at denne jakken vil bli en favoritt på vindfulle dager med oppholdsvær.

Les mer
1799
Farger
  • Orion Blue
  • Green Mud/Orion Blue
  • Black/Dark Shadow Grey
Størrelse
  • S
  • M
  • XL
  • L
  • 2XL
Quantity
På lager

Rabot Light Windbreaker er en del av Bergans' Rabot V2-kolleksjonen – en serie med svært tekniske og slitesterke turklær som lar deg nyte naturen året rundt i all slags vær. Kolleksjonen er designet med tanke lag-på-lag påkledning, derfor er produktene lette, komprimerbare og har spesielt god pusteevne. Rabot V2 tar turkomforten til et nytt nivå. Som alltid har designerne våre valgt mer bærekraftige materialer uten at det går utover kvaliteten. Gjør deg klar for en god tur! Rabot V2 er laget for å beskytte og prestere!

Egenskaper

Bruker
Herre

Størrelse fra- til
S–XXL

Sesong
Helår

Stoffmateriale
En kombinasjon av to lette og elastiske softshellmaterialer, begge med PFAS-fri impregnering. Et lett og vindtett materiale foran og bak og et ventilerende materiale under erme og i sidene, der du trenger ekstra ventilasjon. Lav vekt og lite pakkvolum. Produktet inneholder bluesign® approved materialer og detaljer.

Kvalitet / teknologi
Kvalitet 1: 87 % polyamid, 13 % elastan Kvalitet 2: 85 % polyamid (resirkulert), 15 % elastan.

Værbeskyttelse
Vindtett: Ja

Pusteegenskaper
Aktivitetsnivå: Høy, Type ventilasjon: Pustende konstruksjon.

Hette
Fast

Lommer
Skjulte håndlommer med glidelås. Brystlomme med glidelås som også kan brukes som kompresjonslomme. Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med klatreseler eller hoftebelte ved bæring av sekk.

Vekt i gram
241 g (str. L)

Type jakke
Vindjakke

Produktegenskap
Ytterplagg: Ja
Produkt lagt til i ønskelisten