Skalljakker Til Damer Bergans Rabot V2 3L Jacket Dame 1099 3,150.00
Bergans

Bergans Rabot V2 3L Jacket Dame

200005425789

3-lags skalljakke fra Bergans designet for å beskytte deg mot vann og vind på turer i tøft vær. Rabot V2 3L W er lett og myk, samtidig kraftig og slitesterkt. Den perfekte balansen mellom lav vekt og høy slitestyrke.

Les mer
4500
Farger
  • Brick
  • Misty Forest/Orion Blue
Størrelse
  • S
  • M
  • XS
  • L
Quantity
På lager

Rabot V2 3L W fra Bergans er designet for å beskytte deg mot vann og vind på turer i tøft vær. Materialet er lett og mykt samtidig som det er kraftig og slitesterkt. Den perfekte balansen mellom lav vekt og slitestyrke. Kombinasjonen av lange ventilasjonsglidelåser under ermene og membranens høye pusteevne gjør det enkelt å opprettholde luftstrøm og effektivt lede bort fukt fra innsiden av jakken. Gjennomtenkt plassering av ventilasjonsglidelåsene gjør det også mulig å bruke jakken som en poncho. En genial funksjon for å oppnå den optimale kombinasjonen av pusteevne og beskyttelse under aktiviteter med høy intensitet.

Rabot V2 3L W er en del av Bergans' Rabot V2-kolleksjonen – en serie med svært tekniske og slitesterke turklær som lar deg nyte naturen året rundt i all slags vær. Kolleksjonen er designet med tanke lag-på-lag påkledning, derfor er produktene lette, komprimerbare og har spesielt god pusteevne. Rabot V2 tar turkomforten til et nytt nivå. Som alltid har designerne våre valgt mer bærekraftige materialer uten at det går utover kvaliteten. Gjør deg klar for en god tur! Rabot V2 er laget for å beskytte og prestere!

Egenskaper

Bruker
Dame

Størrelse fra- til
XS–XL (XXS–XXL i Black)

Sesong
Helår

Stoffmateriale
3-lags materiale; yttermateriale i 100 % resirkulert polyamid, høytytende membran og innside i 100 % resirkulert og løsningsfarget polyamid. Vanntett (vannsøyle: min. 20 000 mm), vindtett og svært pustende. Komfortabelt, hurtigtørkende og fuktabsorberende materiale i nakken og på hakebeskyttelsen. Produktet inneholder bluesign® approved detaljer.

Værbeskyttelse
Vanntett: Ja, Tapede sømmer: Ja, Har membran: Ja, Type membran: Hydrofil membran, Vannsøyle på produktet: 20000, Vindtett: Ja

Pusteegenskaper
Aktivitetsnivå: Moderat, Type ventilasjon: Lange ventilasjonsglidelåser under ermene med dobbel funksjon, slik at du kan stikke ermene gjennom åpningene. 2-veis glidelås i front.

Hette
Til hjelm

Lommer
Vannavvisende frontlommer med glidelås og skjult, vannavvisende brystlomme. Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med klatreseler eller hoftebelte ved bæring av sekk.

Passform
Normal

Vekt i gram
312 (Str. S)

Øvrige egenskaper
Ekstra vid åpning ved håndleddet for å få jakka over hanskene. Borrelåsjustering på erme. Enhånds elastisk snorstramming i nederkant. Klaff under frontglidelåsen. Formsydd albueparti for optimal bevegelsesfrihet. Ingen skulder- eller sidesømmer for å forhindre friksjon og gnaging. Forlenget ryggparti.

Type jakke
Jakke
Produkt lagt til i ønskelisten