Bergans Rabot V2 3L Pants Herre
Bergans

Bergans Rabot V2 3L Pants Herre

1103

Lett og komfortabel skallbukse i et mykt men samtidig kraftig og slitesterkt materiale. Den perfekte balansen mellom lav vekt og slitestyrke.

Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 2999 kr DU SPARER: 1000 kr,-
2499 kr
Farger
  • Black
Størrelse
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • 2XL
Quantity
På lager

Rabot V2 3L Pants er designet for å beskytte deg mot vann og vind på turer i tøft vær. Materialet er lett og mykt samtidig som det er kraftig og slitesterkt. Den perfekte balansen mellom lav vekt og slitestyrke. Ventilasjonsglidelåser på utsiden av lårene, i kombinasjon med membranens høye pusteevne, gjør det enkelt å lufte varm, fuktig luft ut av buksen når du er i høy aktivitet. Fuktabsorberende materiale på innsiden av linningen forbedrer komforten ytterligere. Buksebena er justerbare slik at du enkelt kan tilpasse buksene til ulike typer fottøy. Den nedre delen av buksebena er dessuten forsterket på både innsiden og utsiden for å tåle slitasje fra støvler med spenner.


Rabot V2 3L W Pants er en del av Rabot V2-kolleksjonen – en serie med svært tekniske og slitesterke turklær som lar deg nyte naturen året rundt i all slags vær. Kolleksjonen er designet med tanke lag-på-lag påkledning, derfor er produktene lette, komprimerbare og har spesielt god pusteevne. Rabot V2 tar turkomforten til et nytt nivå. Som alltid har designerne våre valgt mer bærekraftige materialer uten at det går utover kvaliteten. Gjør deg klar for en god tur! Rabot V2 er laget for å beskytte og prestere!

Egenskaper

Bruker
Herre

Størrelse fra- til
S–XXL (XS–XXXL i Black)

Sesong
Helår

Stoffmateriale
3-lags materiale; yttermateriale i 100 % resirkulert polyamid, høytytende membran og innside i 100 % resirkulert og Solution Dyed polyamid. Vanntett (vannsøyle: min. 20 000 mm), vindtett og svært pustende. Komfortabelt, hurtigtørkende og fuktabsorberende materiale på innsiden av linningen. Ekstra forsterkning innvendig i buksebena og på innsiden av bena. Produktet inneholder bluesign® approved detaljer.

Teknologi
BEGA Membrane Breathe / Wind and waterproof (water column 20 000+ mm) / High moisture transportation (30 000+ g /m²/24 hours) / Dynamic breathability ensures temperature adjustment / Machine washable following carelabel

Vannsøyle i mm
20000

Tapede sømmer
Ja

Pusteegenskaper
Aktivitetsnivå: Moderat

Vindtett
Ja

Ventilasjonsmuligheter
Ja

Type ventilasjon
Lange ventilasjonsglidelåser på utsiden av lårene og trykknapp nederst på bena. Romslig nok til å kunne ta den på over fjellsko. Borrelåsjustering i livet gir ekstra vidde for optimal ventilasjon under aktivitet med høy intensitet.

Lommer
Vannavvisende frontlommer og lårlomme, begge med glidelås.

Passform
Normal

Beinlengde
Normal

Vekt i gram
362 (Str. L)

Øvrige egenskaper
Borrelåsjustering i livet. Høyt liv. Beltehemper. Formsydd kneparti. Forsterkning nederst på bukseben. Sømløs kile for å forhindre friksjon og gnaging på innsiden av lårene.

Type bukse
Skallbukse

Bruksområde
Tur
Produkt lagt til i ønskelisten