Bergans

Bergans Rabot V2 Softshellbukse Dame

200005413134

Rabot V2 Softshell W Pants fra Bergans er en utrolig komfortabel og komprimerbar turbukse som kombinerer to forskjellige softshellmaterialer. Et vind- og vannavvisende materiale beskytter de mest utsatte områdene på bena, og et vind- og vannavstøtende materiale er brukt der hvor maksimal pusteevne trengs.

Les mer
1599
Farger
  • Black
  • Black
  • Orion Blue
Størrelse
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
  • 44
Quantity
På lager

Bergans Rabot V2 Softshell W Pants kombinerer slitestyrke og beskyttende kvaliteter med elastiske og pustende egenskaper. Buksen er utrolig komfortabel og komprimerbar og kombinerer to forskjellige softshellmaterialer. Et vind- og vannavvisende materiale beskytter de mest utsatte områdene på bena, og et vind- og vannavstøtende materiale er brukt der hvor maksimal pusteevne trengs. Materialkombinasjonen sørger for en bukse som tåler tøft vær uten at den blir tung eller tykk. Vær obs på at dame- og herrebuksen har forskjellig passform. Damemodellen er nokså kroppsnær og smal, mens herremodellen har en tapered, avsmalende passform.

Buksen er en del av Bergans' Rabot V2-kolleksjon – en serie med svært tekniske og slitesterke turklær som lar deg nyte naturen året rundt i all slags vær. Kolleksjonen er designet med tanke lag-på-lag påkledning, derfor er produktene lette, komprimerbare og har spesielt god pusteevne. Rabot V2 tar turkomforten til et nytt nivå. Som alltid har Bergans' designerne valgt mer bærekraftige materialer uten at det går utover kvaliteten. Gjør deg klar for en god tur! Rabot V2 er laget for å beskytte og prestere!

Egenskaper

Bruker
Dame

Størrelse fra- til
34–46 (32–50 og Lang / Kort benlengde i Black)

Sesong
Helår

Stoffmateriale
Kvalitet 1: 85 % polyamid (resirkulert), 15 % elastan Kvalitet 2: 88 % polyamid (resirkulert), 12 % elastan. Kombinasjon av to elastiske og slitesterke softshell-materialer, begge med PFAS-fri impregnering. Den har et vind- og vanntett materiale på utsatte områder, som setet og fra låret og nedover, og et pustende og fukttransporterende materiale på baksiden av bena og øverst foran. Produktet inneholder bluesign® approved materialer og detaljer.

Vanntett/vannavvisende
Vannavvisende

Pusteegenskaper
Aktivitetsnivå: Moderat

Vindtett
Ja

Type ventilasjon
Pustende konstruksjon.

Lommer
Håndlommer og lårlommer med glidelås. Hempe på innsiden av den ene lårlommen. Venstre lårlomme kan også brukes som kompresjonslomme.

Passform
Normal

Vekt i gram
303 g (str. S)

Øvrige egenskaper
Formsydd, elastisk linning. Beltehemper. Formsydd kneparti. Forsterkning nederst på bena. Kile, glidelås og trykknapper nederst på buksebena for justering av vidden, slik at de passer over kraftige hikingsko. Panelkonstruksjon i skrittet for å forhindre friksjon og gnaging på innsiden av lårene.

Produkttype
Bukse

Bruksområde
Tur

Produktanmeldelser


Produkt lagt til i ønskelisten