• Redusert pris
Sekker 0-50L Bergans Rondane 46L 4792 1,999.00
Bergans

Bergans Rondane 46L

200003515777

Lett, teknisk og praktisk tursekk. Rondane 46 er designet for å passe mannlig anatomi, med fokus på perfekt passform, bevegelsesfrihet og enkel justering og tilpasning.

Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 1999 kr DU SPARER: 700 kr,-
1299 kr
Farger
  • Black/Solid Charcoal
  • Fogblue/Lt Fogblue
Størrelse
  • 46L
Quantity
På lager

Lett, teknisk og praktisk tursekk. Rondane 46 er designet for å passe mannlig anatomi, med fokus på perfekt passform, bevegelsesfrihet og enkel justering og tilpasning. Sekken har justertbar rygglengde (Bergans QuickAdjust™ II), full glidelåsåpning i front og Bergans FlowPanel™ for god ventilasjon i ryggen. Festepunkter for vandrestaver og isøks, front- og hoftebeltlommer samt elastiske sidelommer. Rondane 46 er klargjort for drikkesystem og inneholder bluesign®-godkjente materialer og komponenter. Regntrekk følger med sekken.

Bæresystem
Bergans QuickAdjust II, justerbar rygglengde. Kan enkelt tilpasses brukerens behov. Ventilerende Bergans FlowPanel i ryggflaten. Toppstrammere.

Sekkepose
Toppåpning med snølås. Full glidelåsåpning i front. Kompresjonsremmer på hver side.

Lommer
Ekspanderende frontlomme i mesh. Elastiske sidelommer i mesh. Lommer med glidelås på hoftebeltet. To glidelåslommer på topplokket.

Topplokk
Høydejusterbart topplokk.

Ytterligere funksjoner
Bergans Pole Position™, et festepunkt for vandrestaver designet slik at du kan ta frem og legge vekk stavene uten å ta av deg sekken. Klargjort for drikkesystem. Justerbar brystrem. Feste for isøks. Bærehåndtak på toppen. Nøkkelkrok. Regntrekk medfølger. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

StyleNumber:4792
Volume:46 L
Vekt:1370 g
Rygglengde:43–62 cm
Hoftebelte, lengde:65–130 cm
Kvalitet:Nylon 100D High Tenacity, Polyester 305D CORDURA® HP RS
Anbefalt pakkvekt, opp til:17 kg
Utvendige mål, pakket (HxBxD):64x30x4 cm
Produkt lagt til i ønskelisten