Bergans Stranda V2 Down Jacket Dame
Bergans

Bergans Stranda V2 Down Jacket Dame

1166

Stranda V2 W Down Jacket er en oppgradert versjon av den varme og komfortable Stranda Down W Jacket som ble lansert i 2018. Det var en krevende oppgave, men vi har lyktes med å finne enda mer bærekraftige materialer og designmetoder. Jakken er for eksempel konstruert på en måte som gjør det enklere å utføre reparasjoner ved behov. Med Stranda V2 slipper du å bekymre deg for å fryse når du står på ski. Og hvis været plutselig slår om og temperaturen stiger, kan du bare åpne ventilasjonsglidelåsene under armene for å slippe ut litt varme. Den høye kragen og det avtakbare snøskjørtet gir optimal beskyttelse mot elementene. En vattert innerlomme i frontlommen er designet for å holde mobilen passe varm, påslått og tilgjengelig når du trenger den.

 
Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 4499 kr DU SPARER: 1300 kr,-
3999 kr
Farger
  • Fiesta
  • Ebony Blue
Størrelse
  • S
  • M
  • XL
Quantity
På lager

Stranda V2 Down W Jacket er en del av Stranda-serien – vår mest bærekraftige skikolleksjon. Hele Stranda-kolleksjonen er laget av garn som er spunnet av forbruksavfall og farget med den unike SpinDye®-metoden som betydelig reduserer bruken av vann og kjemikalier. Dette innebærer lavere energiforbruk i produksjonen og gir et sluttprodukt med mindre karbonavtrykk. Ved å kombinere den mer bærekraftige innfargingsmetoden SpinDye® med vår lange erfaring innen skiklær, mener vi at vi har funnet den optimale balansen mellom teknisk ytelse og rå kvalitet.

Materialegenskaper
Vindtett og vannavstøtende materiale med PFAS-fri impregnering. Materialet er laget av 100 % resirkulert polyester, og innfarget med SpinDye®-metoden. Vattert med 100 % resirkulert dun. Produktet inneholder bluesign® approved detaljer.

Hette
Fast hette tilpasset hjelm. Enhånds justeringsmuligheter bak på hetten. Høy krage.

Ventilasjon
Ventilasjonsglidelåser under ermene.

Lommer
Frontlommer med glidelås, heiskortlomme på ermet, innerlomme med glidelås, lomme til skibriller. Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk.

Ytterligere funksjoner
Det avtakbare snøskjørtet med hemper og trykknapper kan festes til de fleste av skibuksene våre. Formsydd, elastisk mansjett med tommelhull. Enhånds elastisk snorstramming i nederkant. Forlenget ryggparti for økt komfort og varme. Kroppsnær passform med forlenget ryggparti.

StyleNumber:1166
Kvalitet:100 % polyester (resirkulert)
Dun:RE:DOWN: 90/10. Dunspenst: 700 cuin. Gjennomgående sømmer.
Størrelser:XS–XL
Vekt:834 g

Produktanmeldelser


Produkt lagt til i ønskelisten