Bliz

Bliz Rave Alpintbriller Matte Black

200005769219

Rave har en dobbel linse som forhindrer dugg og kondens. Den uknuselige ytre linsen i polykarbonat har 100% UV-beskyttelse, og den indre linsen i acetat er behandlet med en supereffektivt anti-dugg-beskyttelse.

Les mer
999
Farger
  • 13/Matt Black
Størrelse
  • onesize
Quantity
På lager

Rammen er ventilert og har 3-lagsskum med fleece for best komfort i bakken. Silikonbehandlet stropp med gode tilpasningsmuligheter, gjør at Rave sitter godt fast på hjelmen. Rave er en OTG-modell egnet for alpint og frikjøring. Og du – med Rave JR, kan barna dine se like kule ut som deg i skibakken!
OTG = Over the Glasses. Altså er de også ypperlige for de som er avhengig av å ha på seg brillene sine med styrke under.

Du har sikkert lengtet etter dette. Den friske luften, farten mot ansiktet og følelsen i beina. Maksimer skikjøringen din med Rave, og fokuser kun på kjøringen din. Rave har en dobbel linse med effektiv anti-dugg-behandling og en ventilert ramme som garanterer klart sikte under alle værforhold. En modell som kombinerer høy komfort og førsteklasses synlighet med et rått utseende. Et veldig godt valg for alpint og frikjøring. Har du et barn som liker å være med i bakken? Da bør du sjekke ut Rave JR!

Rave er en modell med dobbel linse. Det betyr at den høyoptiske, ytre linsen er uknuselig, har 100% UV-beskyttelse og er laget av polykarbonat. Den indre linsen er laget av italiensk acetat og har en veldig effektiv anti-dugg-behandling som forhindrer dugg og kondens.

Tre lag skum med fleece tett mot ansiktet, gjør at Race sitter komfortabelt hele dagen lang i bakken.

Rave har en justerbar, silikonbehandlet stropp som effektivt holder skibrillene dine på plass på hjelmen, selv i høy hastighet. Du kan komfortabel bruke dine vanlige briller under Rave, ettersom dette er en OTG-tilpasset modell. Og du kan enkelt bytte ut linsen med en annen linse om du ønsker (tilgjengelig som tilvalg).

Egenskaper

Bruker
Unisex

Sesong
Vinter

Produkttype
Goggles

Bruksområde
Alpint: Ja

Linse
42121-11: Filterkategori 2 (kontrast/sol) 42121-14 og 42121-39: Filterkategori 3 (sol)

Lysgjennomslipp
42121-11: VLT 22% 42121-14 og 42121-39: VLT 13%

Beskyttelsesgrad
100% UVA og UVB-beskyttelse

Produktanmeldelser


Produkt lagt til i ønskelisten