Contigo Byron SS

Contigo Byron SS

2095662

Stor og solid termokopp med softgrip. 470 ml.

Les mer
299
Farger
  • Red
  • Deep Blue
  • Biscay Bay
  • Vivacious
Quantity
På lager

Byron har AUTOSEAL™ som sørger for at den er 100 % lekkkasjefri.  Holder varm drikke varm i opptil hele 6 timer og kald drikke kjølig i opptil 12 timer.

Colemans patenterte AUTOSEAL-løsning er utviklet for å gi deg et produkt som er 100 % søle- og lekkasjefritt. AUTOSEAL gjør at du kan si farvel til kaffeflekker på lyse skjorter, vanndråper på tastaturet eller notatene. Teknologien er like enkel som den er genial: press AUTOSEAL-knappen for å drikke, når du slipper den er drikkeåpningen fullstendig forseglet.

AUTOSEAL-produkter kan også betjenes med én hånd. Selve lokket er i én del, her er ingen løse deler som kan mistes. Teknologien er også genial når det kommer til vask: lokket kan åpnes for grundig rengjøring. Alle AUTOSEAL-lokk kan rengjøres på øverste hylle i oppvaskmaskina. Selve koppen må vaskes for hånd. 

Låseknapp gir ekstra sikkerhet når du er i farta. Produsert i rustfritt stål og med vakumisolasjon (THERMALOCK™ Vacuum Insulation). Byron passer i de fleste standard koppholdere i bil. BPA-fri.

 

Volum: 470 ml.
Størrelse: 8,3 x 8,3 x 18,5 cm.
Vekt: 275 g.

Produkt lagt til i ønskelisten