MAXXIS

Dekk 24x2.00 Maxxis Snyper EXO 2C

200006138830
Endelig et dekk for barne/ungdomssykler som ikke setter en stopper for sykkelgleden i terrenget. På lik linje med "voksne" dekk benytter Snyper seg Maxxis-teknologier som EXO sidevegger og Dual compound. Mønsteret ligner litt på Ikon og gir godt grep i skogen samtidig som det triller lett.
Les mer
459
Farger
Størrelse
  • 24x2.00, 60/62a, SilkShield
Quantity
På lager

Snyper brukes like gjerne som fullblods MTB dekk eller som BMX dirt dekk - med sin lave vekt, holdbare EXO sideveggene og aggressive utseende er Snyper en ekte oppgradering!

EXO Protection - Et ekstremt sterkt materiale lagt til sideveggene for å unngå kutter og rifter. Dette materialet er meget fleksibelt, dermed påvirkes ikke dekkets øvrige egenskaper.

2C - Dual Compound - To gummiblandinger fordelt på dekket for å oppnå lavere rullemotstand og bedre grep i svinger. Brukes på utvalgte landeveis- og MTB dekk.

Silkshield - Et innlegg som er lagt under gummien i hele dekket, og gir en meget god punkteringsbeskyttelse.

TPI - Treads Per Inch - Jo lavere tall, jo mer gummi og dermed høyere vekt og bedre beskyttelse mot punktering. Dette blir også stivere. Høyere tall betyr et dekk som føyer seg mer etter terrenget, og som er mer responsivt og behagelig. Vekten blir også lavere. Høy TPI er typisk 120, mens 60TPI er i det lavere sjiktet.

    Produktanmeldelser


    Produkt lagt til i ønskelisten