Garmin

Garmin Edge 1040 GPS, EU

200006763419
Edge 1040 kombinerer overlegen navigasjon, treningsplanlegging og ytelsesmålinger, sikkerhetsfunksjoner, og smartfunksjonalitet. Edge 1040 er Garmin’s første sykkelcomputer med multibånd-GPS teknologi, slik at du kan sykle med enda bedre dekning i tett skog eller rundt høye bygninger. Edge 1040 har også avanserte treningsfunksjoner som hjelper deg med å forstå dine styrker og svakheter. Den kan også hjelpe deg med å styre intensiteten på øktene dine ved å gi deg kraftmål gjennom en løype, og med Stamina-funksjonen vet hvor mye energi du har igjen til en hver tid. Oppsettet er enkelt, slik at du kan ta den ut av esken, og ta den med ut på veien på veldig kort tid.
Les mer
6649
Størrelse
  • No Size
Quantity
På lager

FORLENGET BATTERILEVETID
Edge 1040 har opptil 35 timer batteritid, selv med krevende bruk. Det kan forlenges med den valgfrie Garmin Charge™- batteripakken (tilleggsutstyr).
MULTIBÅND-TEKNOLOGI
Find frem i utfordrende omgivelser med multibånd-GPS teknologi, som gir deg forbedret posissjonsnøyaktighet.
ENKELT OPPSETT
Forenklet oppsett, og forbedret brukergrensesnitt det raskt og enkelt å finne frem til informasjon, løyper og andre verktøy du trenger. Det er også mulig å redigere datafelter både på enheten, og i Garmin Connect appen.
RYTTERTYPE
Få en tilbakemelding på dine styrker som syklist, og sammenlign dine egenskaper med hva som kreves for å fullføre en spesifikk løype, slik at du kan fokusere på å forbedre deg selv som syklist på riktig måte.
KRAFTGUIDE
Styr intensiteten på øktene med kraftguidefunksjonen, som gir deg anbefalinger til hvilken kraft du på holde gjennom en løype.
REAL-TIME STAMINA
Stamina beskriver hvordan du klarer å opprettholde ytelsen din over tid. Kreftene dine er en begrenset kilde, som synker gradvis underveis i en aktivitet basert på intensitetsnivået. Sykkelturer med lav intensitet vil ikke påvirke Staminaen din mye, mens økter med høy intensitet vil tømme Stamina ganske raskt.
Stamina gir deg informasjon i sann-tid om hvor mye krefter du har igjen, og hvor lenge du klarer å det tempoet du holder underveis i aktiviteten.
TURSPESIFIKK KARTLEGGING
Enten du sykler i terrenget, på grus eller på veien, kan du se viktig kartinformasjon basert på turtypen. Sykkelvennlige ruter som er enkle å forstå, er mer synlige, slik at du kan finne det du trenger på et øyeblikk.
DYNAMISK YTELSESOVERVÅKING
Få mer informasjon om hvordan kroppen reagerer på trening. Spor kondisjonsberegning, restitusjonstid, treningsbelastning, fokus for treningsbelastning og mye annet.

TRENINGSSTATUS
Hvor effektivt trener du? Evaluer treningshistorikk og prestasjonsindikatorer automatisk for å se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt.
VARME- OG HØYDEAKKLIMATISERING
Se hvordan kroppen din klarer seg i ulike omgivelser med varme- og høydeakklimatisering.
KOMPATIBEL MED SHIMANO STEPS EBIKE-SYSTEM
Vis et eget skjermbilde for eBike-status, datafelter og støtte for systemstatus og varselmeldinger. Se til og med assistansenivå, girposisjon, batterilevetid med mer under en tur.
DI2-KOMPATIBEL
Denne Edge-enheten er kompatibel med elektroniske SHIMANO Di2-girsystemer som nå tilbyr trådløs tilkobling for rask, automatisk konfigurasjon og visning/registrering av girdata fra girsystemer med opptil 12 hastigheter. Vis for- og bakgirdata samt batteristatus for venstre og høyre girskifter.
SYKKELDYNAMIKK
Dra nytte av avansert sykkelstatistikk1 utformet for å gi deg informasjon om hvordan ytelsen din endrer seg basert på varierende forhold som posisjon, sykkeloppsett, turvarighet med mer.
MTB-DYNAMIKK
Spor de episke detaljene på hver tur med ny terrengsykkelstatistikk som antall hopp, hoppdistanse og tid i luften.
GRIT™ OG FLOW™
Grit vurderer turvanskeligheten ved hjelp av GPS-data, høydedata og andre data. Flow måler hvor jevnt du sykler ned en løype, slik at du får en poengsum du kan slå neste gang.
CLIMBPRO-FUNKSJON
Se automatisk gjenværende stigninger og stigningsprosenter når du klatrer og følger en rute eller løype. Dette hjelper deg med å måle innsatsen din i løypen og se hvor mye mer du må lide.
DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER
Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige turforslag basert på den gjeldende treningsbelastningen og kondisjonsberegningen din. Du vil også få varsler på om du ønsker å gjennomføre økter som du har gått glipp av.
SYNKRONISER TRENINGSPROGRAM
Få treningsprogrammer for innendørs og utendørs trening fra Garmin Connect™-appen, eller synkroniser sømløst med Edge-enheten din fra andre apper, inkludert TrainingPeaks® og TrainerRoad-.
GARMIN CYCLE MAP
Sykle med forhåndslastede kart som har større dekning enn noensinne, blant annet med globale MTB-løypedata fra Trailforks. Du kan også få høydedata, interessepunkter og søkbare adresser.
DETALJERTE ANVISNINGER
Du kommer aldri til å sykle deg vill med detaljerte retningsanvisninger og varsler om kommende svinger.
TILBAKE TIL START
Edge 1040 er også smart nok til å vise deg veien tilbake til ruten, eller tilbake til start, hvis du avviker fra den eller vil hjem igjen tidligere enn planlagt.
RUTEBEREGNING
Vær klar til å sykle raskere. Rutene våre beregnes nå raskere, slik at du kan bruke mer tid på å sykle og mindre tid på å vente.
TRENDLINE™ POPULARITETSRUTING
Ved å bruke milliarder av kilometer med turdata som syklister har lastet opp, finner Edge 1040 den beste ruten og velger de mest populære veiene (og løypene).
OPPRETT FLERE LØYPER
Opprett løyper i Garmin Connect-appen, slik at du aldri går tom for steder du kan sykle på. Du kan også planlegge dem på andre plattformer som Strava og Komoot og deretter automatisk synkronisere dem med Edge-enheten din.
ERNÆRINGS- OG HYDRERINGSVARSLER
Få informasjonen du trenger med tanke på ernæring og væskebalanse. Edge 1040 varsler deg når det er på tide å drikke eller spise.
VARIA™-KOMPATIBILITET
Parkoble Edge 1040 med Varia-sykkelradar og -lys slik at du enkelt kan se og bli sett.
HENDELSESREGISTRERING
Denne Edge-enheten sender automatisk posisjonen din til forhåndsinnlastede nødkontakter hvis den registrerer en hendelse. Hendelsesregistrering er kun aktivert som standard for landeveis-, grus-, pendle-, tur- og elsykkelaktivitetsprofiler.
SYKKELALARM
Den PIN-beskyttede sykkelalarmen varsler deg på smarttelefonen hvis sykkelen flyttes mens du er inne og henter vann eller tar deg en pause.
GRUPPEMELDINGER
Hold kontakten med medsyklister når du blir adskilt fra dem.
LIVETRACK
Bruk LiveTrack til å la venner og familie følge sanntidsposisjonen din og til og med se hele den forhåndsplanlagte løypen din. Vær sikker på at dine kjære vet akkurat hvor du sykler.
GROUPTRACK
Hold et øye med turkameratene dine, selv når de er utenfor synsfeltet, og la dem holde øye med deg. GroupTrack kan holde oversikt over opptil 50 av vennene dine samtidig. Bare se på skjermen din for å få oppdateringer.
SMARTVARSLER
Motta tekstmeldinger og varsler på Edge-enheten din når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.
CONNECT IQ™
Last ned tilpassede datafelter, og skaff deg apper og widgets fra Connect IQ-butikken.
SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT
Garmin Connect-appen huser et aktivt fellesskap på nett der folk på farten kan komme i kontakt med hverandre og konkurrere – og til og med dele triumfene sine via sosiale medier.
AUTOMATISK KONFIGURASJON
Vær klar til å sykle på et øyeblikk, i stedet for å kaste bort tid på å konfigurere innstillinger. Få forhåndsutfylte tilpassede sykkelprofiler som er basert på den forrige Edge-enheten din, turtyper eller sensorer.
FUNGERER SAMMEN MED FLERE APPER
Stadig flere av de beste trenings- og kartplattformene fungerer sammen med Edge. Så sykle slik du vil, med Strava, Komoot, TrainingPeaks og mange andre.
KOMPATIBILITET MED SYKKELRULLE
Parkoble Edge 1040 med Tacx®-sykkelrulle slik at du kan sykle når du vil og hvor du vil.
OMBEREGNING VED KURSAVVIK
Du kan sette ruteveiledning og varsler om at du er ute av kurs, på pause, dersom du ønsker å avvike fra kursen for å utforske nye steder. Når du er klar for å sykle tilbake på riktig spor igjen, viser Edge 1040 deg veien.
KOMPATIBEL MED INREACH®
Hold kontakten uansett hvor du sykler, ved å parkoble Edge-enheten med en inReach®-enhet Les og besvar meldinger, del turinformasjon og send interaktive SOS-varsler med et inReach-abonnement.

Spesifikasjoner
Generelt
FYSISKE MÅL (B x L x H): 59,3 x 117,6 x 20,0 mm
BERØRINGSSKJERM: Ja
FARGESKJERM: Ja
SKJERMSTØRRELSE, B X H: Diameter på 88,9 mm (3,5 tommer)
SKJERMOPPLØSNING, B X H: 282 x 470 piksler
VEKT: 126 g
BATTERI: Oppladbart litiumionbatteri
BATTERITID: Opptil 35 timer
BATTERISPARINGSMODUS: Ja
VANNTETTHET: IPX7
KRAFTKOMPATIBEL IN-RIDE (GARMIN CHARGE-BATTERIPAKKE)

Kart og minne
MULIGHET TIL Å LEGGE TIL KART: Ja
BASEKART: Ja
LAGRINGS- OG STRØMKAPASITET: internminne på 64 GB
VEIPUNKTER/FAVORITTER/POSISJONER: 200
RUTER: 100 løyper
RUNDEHISTORIKK: Opptil 200 timer

Sensorer
GPS: Ja
GLONASS: Ja
GALILEO: Ja
FLERFREKVENSPOSISJONERING: Ja
BAROMETRISK HØYDEMÅLER: Ja
TERMOMETER: Ja
MAGNETOMETER: Ja
AKSELERASJONSMÅLER: Ja
LYSSENSOR: Ja

Daglige smartfunksjoner
TILKOBLING: Bluetooth®, ANT+®, WI-FI
CONNECT IQ™ (NEDLASTBARE URSKIVER, DATAFELTER, WIDGETER OG APPER): Ja
SMARTVARSLER: Ja
SEND SVAR PÅ ELLER AVVIS ANROP MED TEKSTMELDING (BARE PÅ ANDROID™): Ja
VÆRMELDING: Ja
VIRB®-FJERNKONTROLL: Ja
KOMPATIBEL MED SMARTTELEFONER iPhone®, Android™: Ja

Sikkerhets- og sporingsfunksjoner
LIVETRACK: Ja
GROUP LIVETRACK: Ja
MELDING FRA RYTTER TIL RYTTER: Ja
PÅVISNING AV HENDELSER: Ja
HJELP: Ja
FINN MIN EDGE®: Ja
SYKKELALARM: Ja
VÆRVARSLER: Ja
INREACH® COMPATIBLE: Ja

Aktivitetssporingsfunksjoner
KALORIFORBRUK: Ja

Funksjoner for trening, planlegging og analyse
TILPASSBARE DATASIDER: Ja
AUTO PAUSE®: Ja
INTERVALLTRENING: Ja
AVANSERTE TRENINGSØKTER: Ja
NEDLASTBARE TRENINGSPLANER: Ja
DAGLIGE TRENINGSFORSLAG: Ja
AUTO LAP®: Ja
VO2 MAX: Ja
UTHOLDENHET I SANNTID: Ja
TRENINGSSTATUS: Ja
TRENINGSBELASTNING: Ja
FOKUS FOR TRENINGSBELASTNING: Ja
TRENINGSEFFEKT (AEROB): Ja
NEDTRAPPINGSVARSLING: Ja
VIRTUAL PARTNER: Ja
VIRTUAL RACER™: Ja
SEGMENTER: Ja
TRENDLINE™-POPULARITETSRUTING: Ja
BLA AUTOMATISK: Ja
PHYSIO TRUEUP: Ja

Utendørs- og fritidsfunksjoner
CLIMBPRO™-STIGNINGSPLANLEGGER: Ja

Sykkelfunksjoner
GARMIN-SYKKELKART (RUTBARE GATEKART TIL SYKLING): Ja (flere regioner)
TIDS-/AVSTANDSVARSEL (UTLØSER ALARM NÅR DU NÅR MÅLET): Ja
LØYPER (KONKURRER MOT TIDLIGERE AKTIVITETER): Ja
KURSOPPRETTER PÅ ENHETEN: Ja
POPULARITETSVARMEKART: Ja
CYCLING DYNAMICS-KOMPATIBEL: Ja
MTB-DYNAMIKK: Ja
INTEGRERTE TRAILFORKS LØYPEDATA: Ja
KRAFTMÅLERKOMPATIBEL (VISER KRAFTDATA FRA KOMPATIBLE TREDJEPARTS ANT+™-AKTIVERTE KRAFTMÅLERE): Ja
KOMPATIBEL MED VARIA™-RADAR (BAKOVERVENDT RADAR): Ja
KOMPATIBEL MED VARIA™-LYKTER: Ja

Tilkobling
EDGE® FJERNKONTROLL: Ja
VARIA ™ FJERNKONTROLL: Ja
ANT + ™ ELEKTRONISK SKIFTING: Ja
SHIMANO DI2 SYNCHRO SHIFT-INTEGRERING: Ja
SMARTRULLEKONTROLL: Ja
UTVIDET VISNING (GJØR AT EN GARMIN-KLOKKE KAN DELE DATASKJERMBILDER PÅ EN EDGE®-ENHET): Ja
    Produkt lagt til i ønskelisten