• Redusert pris
Glider Fischer Easy Skin Care Kit C02117 299 kr

Fischer Easy Skin Care Kit

200002728811
DU SPARER: 200 kr help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 499 kr,-
299 kr -40 % (ytterligere rabatt på vår pris 499 kr)
Fischer Easy Skin Care Kit inneholder det som trengs for å vedlikeholde dine Fischer Twin Skin ski slik at de varer lenger og bevarer sine feste- og gliegenskaper så godt som mulig.
Størrelse
  • NS

  • Gratis frakt fra 999,-
  • Gratis bytte, 100 dagers retur eller åpent kjøp
  • Rask levering over hele Norge
  • 30 dager betalingsutsettelse på faktura
Fischer Easy Skin Care Kit inneholder det som trengs for å vedlikeholde dine Fischer Twin Skin ski slik at de varer lenger og bevarer sine egenskaper så godt som mulig.

Settet inneholder tre produkter:

Easy Anti Ice Skin; 80 ml flytende glivoks som motvirker ising i fellen. Is i fellene er ubehagelig da feste- og gliegenskapene blir dårligere. Med dette produktet er ising i fellene kun et fjernt minne. Denne fluorholdige, flytende voksen er spesielt utviklet for å redusere nettopp ising som kan oppstå ved skiftende snø- og værforhold.

Easy Skin Cleaner; 80 ml spesialrenseprodukt for felleski. Når du bruker dine Skin ski vil fellene etter hvert samle opp skitt og voks fra sporet og blir skitne over tid. Dette gir dårligere gli og økt risiko for kladding under skiene. Med jevnlig rensing oppnås igjen skienes fulle gli- og festeegenskaper. Jevnlig vedlikehold bidrar også til at fellen varer lenger.

Spesialtørkepapir til bruk med de to voksproduktene.

(Ingen av produktene inneholder fettholdige løsemidler som kan føre til at limet under fellene løsner, noe som kan skje om man bruker midler som ikke er beregnet nettopp på dette.)
Produkt lagt til i ønskelisten