• Redusert pris
Smørefri Fischer Twin Skin Pro IFP N260171 3,399.00
Fischer

Fischer Twin Skin Pro IFP

200002719875
Smørefri klassisk treningsski med integrert kortfell Testvinner Dinside/Dagbladet November 2017 Felleski som brukes til både tur og trening Todelt fell og midtrand gir lett føring, et sikkert feste og god gli TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen for justering av feste og gli Disse skiene inngår også i en av våre skipakker. Se skipakkeoversikt for priser og innhold.
Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 4199 kr DU SPARER: 700 kr,-
3499 kr
Størrelse
  • 187
  • 197 (60-80)

brukerinformasjon

Høyde
Vekt
Ferdighetsnivå
Quantity
På lager

Prisgunstig smørefri klassisk treningsski med integrert kortfell. Et innovativt system fra Fischer med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Skiene fungerer best når det er faste forhold ved de fleste temperaturer og kan brukes til både tur og trening. Power Layer og Efficient Forward Race teknologi for lettere ski, mykere frem- og bakski, optimalt feste og god gli. IFP-plate med Fischers TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen for justering av feste og gli.

Vi i Sport 1 er opptatt av å hjelpe deg med å finne mest mulig riktig utstyr. Derfor sender vi ikke ski hjem i posten. For at du skal få best mulig skiopplevelse vil vi at du kommer til butikken for å plukke ut riktige ski
  • SkitypeFelleski

Bygg din egen skipakke her

Håndteringsgebyr

Produkt lagt til i ønskelisten