Garmin

Garmin Forerunner 955, Non-Solar, EMEA

200006763405
Ta ledelsen med premium GPS løpe- og multisportklokken Forerunner 955. Med «Training readiness»-funksjonen som forteller deg når kroppen din er klar til å yte maksimalt på trening, daglige foreslåtte treningsøkter som tilpasser seg din ytelse og restitusjon, og en «Race Widget» som vil hjelpe deg med å planlegge strategien for et kommende løp. Med den daglige morgen rapporten får du en oversikt over søvn, restitusjon, dagens trening, og mer. I tillegg gir den deg en indikasjon på helsen din med status på pulsvariasjon (HRV). Klokken har GPS med støtte for flerbåndsfrekvens, forhåndsinnlastet fargekart, slik at du enkelt kan navigere underveis på løpeturer. Klokken har både knapper og touchskjerm, som gjøre det enkelt trykke inn for å sjekken treningsstatusen din, og om du trener produktivt, er på vei mot en formtopp, eller om du trener for hardt. Forerunner 955 har opptil 15 dagers batteritid i smartklokkemodus.
Les mer
6099
Farger
  • White
Størrelse
  • No Size
Quantity
På lager

FORLENGET BATTERILEVETID
Få opptil 15 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 8,5 timer i GPS-modus med multi-band og musikk. Bruk UltraTrac™-modusen for å sikre at du har nok kraft til å overgå det lengste løpet ditt.
BERØRINGSSKJERM OG KNAPPER
Klokken har pålitelige knappekontroller som fungerer i alle omgivelser, og et responsivt nytt berøringsskjermgrensesnitt for rask tilgang til valg og funksjoner.
FARGEKART
Uansett om du løper i gatene eller sykler på gjengrodde stier, har Forerunner 955 innebygde kart som hjelper deg med å holde deg på sporet.
LENGER FREMME
Få oversiktlig informasjon om utvalgte POI-sjekkpunkter lenger fremme. Se ytelsesstatistikk, mellomtider og avstand/høyde – pluss et sammendrag av kommende viktige løypepunkter.
STØTTE FOR MULTIBÅNDSFREKVENS
Med Forerunner 955 får du overlegen nøyaktighet ved hjelp av teknologi som tidligere bare var tilgjengelig for militæret. Få tilgang til flere frekvenser som sendes av navigasjonssatellitter, for å få bedre posisjonsnøyaktighet i områder der GNSS-signaler reflekteres, er svake eller vanligvis ikke trenger inn.
TRAINING READINESS SCORE
Basert på søvnkvalitet, restitusjon, treningsbelastning, og mer, vil du få en tilbakemelding på om hvordan du bør trene hver dag. Er dette en god dag å trene hardt, eller burde du ta det rolig i dag.
RACE WIDGET
Bli klar til din neste konkurranse med treningstips, daglige personlig foreslåtte treningsøkter og forventet sluttid på løpet basert på løypedetaljer, værmelding, og form.
TRENINGSSTATUS
Denne målingen evaluerer HRV-status, treningshistorikk og prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt.
MORGENRAPPORT
Klokkens innebygde morgenrapport oppsumerer blant annet søvn, restitusjonstid, treningsstatus, training readiness, HRV-status, værmelding, og gir deg dagens foreslåtte treningsøkt med en gang du våkner. Det er også mulig å tilpasse hva du ønsker at morgenrapporten skal vise deg.
HRV-STATUS
HRV-status måler pulsvariasjonen din mens du sover, og gir deg bedre insikt til helsen din, hvordan kroppen restituerer seg, og hvordan kroppen regarer på treningen din.
DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER
Få personlig treningsveiledning i form av daglige løpeanbefalinger med varierende intensitet basert på treningshistorikk, treningsnivå og restitusjonstid. Se også hele ukens anbefalte økter i starten av uken slik at du er klar for det som kommer.
KRAFTMÅLING FOR LØPING
Når klokken brukes sammen med Running Dynamics Pod eller HRM-Pro pulsbelte (selges separat), får du en kontinuerlig måling over hvor mye kraft du bruker mot underlaget når du løper, slik at du lettere kan styre intensiteten under trening.
UTHOLDENHET I SANNTID
Bruk disse dataene om utholdenhet til å spore og administrere anstrengelsene dine – og unngå å bli overanstrengt på starten av løpe- eller sykkelturen.
LØPSDYNAMIKK
Når Forerunner 955 Solar brukes sammen med et kompatibelt tilbehør, måler den viktig løpsstatistikk som skrittfrekvens, skrittlengde, tid med bakkekontakt, balanse og mye annet.
VISUELL LØPSBEREGNING
Basert på løpshistorikken og den generelle formen din, gir denne funksjonen deg et anslag over hva tempoet ditt kan være på distansen du vil løpe. Trenddata viser hvordan treningen din har innvirkning over tid.
PACEPRO™-TEKNOLOGI
PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.
CLIMBPRO-FUNKSJON
Bruk ClimbPro-klatreplanleggeren for å se sanntidsinformasjon i nedlastede løyper om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde samt nedstigning og flate partier.
YTELSESMÅLINGER
Vis avansert treningsstatistikk som løpsdynamikk, varme- og høydejustert VO2 max, justering for terrengløp, restitusjonsrådgiver og mye annet.
RESTITUSJONSRÅDGIVER
Etter hver treningsøkt gir restitusjonstid deg beskjed når du er klar for en ny, hard treningsøkt. Det tar til og med høyde for treningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn.
PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Se pulsvariasjon og få varsler om pulsen din er for høy eller lav når du hviler. Finn ut hvor hardt hjertet ditt jobber i løpet av aktiviteter, selv under vann.
PULSOKSIMETERSENSOR
En pulsoksymetrisensor brukes for å måle hvor godt kroppen din tar opp oksygen. Dette kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking.
SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING
Få fullstendig oversikt over søvnstadiene dine – både lette, dype og REM. Se alt på en dedikert widget – inkludert søvnpoengsum og innsikt.
BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.
RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.
HEALTH SNAPSHOT™-FUNKSJON
Loggfør en to minutter lang økt for å måle viktig statistikk som puls1, pulsvariasjon, pulsoksymetri2, respirasjon og stress. Del deretter denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect™-appen på en kompatibel smarttelefon.
HYDRERINGSSPORING
Loggfør det daglige væskeinntaket som en påminnelse om å holde deg hydrert. Når det automatiske målet er aktivert, ser du til og med beregnet svettetap etter en aktivitet, og målet ditt justeres i forhold til dette.
INNEBYGDE SPORTSAPPER
Velg mellom mer enn 30 ulike aktivitetsprofiler, inkludert løping, sykling, innendørs- og utendørssvømming, baneløping og mer. Under multisportsaktiviteter kan du bytte sportstype med et enkelt tastetrykk.
SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Når klokken og telefonen din er parkoblet, kan sanntidsposisjonen din sendes til kontaktene dine manuelt eller – under utvalgte utendørsaktiviteter – automatisk med den innebygde hendelsesregistreringen.
MUSIKKAPPER
Last ned sanger og spillelister fra Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-kontoene dine (kan kreve abonnement). Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat) for å lytte uten telefon.
KONTAKTLØSE BETALINGER MED GARMIN PAY™
Gå lekende lett forbi køer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay. Finn banker som støtter funksjonaliteten her.
CONNECT IQ™-BUTIKK
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelter og få apper og widgets fra Connect IQ-butikken på en kompatibel smarttelefon.

Generelt
URGLASSMATERIALE: Corning® Gorilla® Glass DX
RAMMEMATERIALE: Fiberforsterket polymer
QUICKFIT™-KLOKKEREMKOMPATIBEL: Ja (22 mm)
REMMATERIALE: Silikon
STØRRELSE, B X L X H: 46,5 x 46,5 x 14.4 mm
FARGESKJERM: Ja
BERØRINGSSKJERM: Ja
SKJERMSTØRRELSE, B X H: 1,30? (33,02 mm) diameter
SKJERMOPPLØSNING, B X H: 260 x 260 piksler
SKJERMTYPE: Lesbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
VEKT: 53 g
BATTERITID:
- Smartklokke: opptil 15 dager
- Bare GPS: opptil 42 timer
- Alle satellittsystemer og flerbånd: opptil 20 timer
- Alle satellittsystemer med flerbånd og musikk: opptil 8,5 timer
- Maks. batterilevetid i GPS-modus: opptil 80 timer
VANNTETTHET: 5 ATM
MINNE/HISTORIKK: 200 timer med aktivitetsdata

Klokkefunksjoner
TID/DATO: Ja
GPS-TIDSSYNKRONISERING: Ja
STILLES AUTOMATISK TIL SOMMERTID: Ja
ALARMKLOKKE: Ja
TIDTAKER: Ja
STOPPEKLOKKE: Ja
TIDSPUNKT FOR SOLOPPGANG/SOLNEDGANG: Ja

Helseovervåking
PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET (KONSTANT, HVERT SEKUND): Ja
DAGLIG HVILEPULS: Ja
VARSLER OM UNORMAL PULS: Ja (høyt og lavt)
RESPIRASJONSFREKVENS (24X7): Ja
PULSOKSYMETRI: Ja (stikk-sjekk og valgfri akklimatisering hele dagen og i søvn)
KONDISJONSALDER: Ja (i appen)
BODY BATTERY-ENERGIMÅLING: Ja
STRESSSPORING HELE DAGEN: Ja
PÅMINNELSER OM AVSLAPNING: Ja
AVSLAPNINGSTIDTAKER FOR PUSTING: Ja
SØVNOVERVÅKNING: Ja (avansert)
SØVNOVERVÅKNING (SØVNPOENGSUM OG -INFORMASJON): Ja
HYDRERING: Ja (i Garmin Connect og valgfri Connect IQ-widget)
SPORING AV KVINNEHELSE: Ja (i Garmin Connect og valgfri Connect IQ-widget)

Sensorer
GPS: Ja
GLONASS: Ja
GALILEO: Ja
STØTTE FOR FLERBÅNDSFREKVENS: Ja
GARMIN ELEVATE-PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET: Ja
BAROMETRISK HØYDEMÅLER: Ja
KOMPASS: Ja
GYROSKOP: Ja
AKSELERASJONSMÅLER: Ja
TERMOMETER: Ja
PULSOKSYGENAKKLIMATISERING: Ja (med akklimatisering)

Daglige smartfunksjoner
TILKOBLING: Bluetooth, ANT+, Wi-Fi
CONNECT IQ (NEDLASTBARE URSKIVER, DATAFELTER, WIDGETER OG APPER): Ja
SMARTVARSLER: Ja
SEND SVAR PÅ ELLER AVVIS ANROP MED TEKSTMELDING (BARE PÅ ANDROID): Ja
KALENDER: Ja
VÆRMELDING: Ja
MUSIKKSTYRING: Ja
SPILLER AV MUSIKK: Ja
MUSIKKLAGRING: Opptil 2000 sanger
FINN TELEFONEN MIN: Ja
FINN KLOKKEN MIN-FUNKSJON: Ja
KOMPATIBEL MED SMARTTELEFONER: iPhone, Android
KOMPATIBEL MED GARMIN CONNECT MOBILE: Ja
GARMIN PAY: Ja

Sikkerhets- og sporingsfunksjoner
LIVETRACK: Ja
GROUP LIVETRACK: Ja
SANNTIDSDELING AV AKTIVITETER: Ja
HENDELSESREGISTRERING VED UTVALGTE AKTIVITETER : Ja
HJELP: Ja

Taktiske funksjoner
DOBLE RUTENETTKOORDINATER: Ja

Aktivitetssporingsfunksjoner
SKRITTELLER: Ja
BEVEGELSESLINJEN (VISES PÅ ENHETEN ETTER EN PERIODE MED INAKTIVITET – GÅ I NOEN MINUTTER FOR Å NULLSTILLE DEN) : Ja
AUTOMATISK MÅL (LÆRER SEG AKTIVITETSNIVÅET DITT OG TILORDNER ET DAGLIG SKRITTMÅL): Ja
KALORIFORBRUK: Ja
ETASJER OPPOVER: Ja
TILBAKELAGT DISTANSE: Ja
INTENSITETSMINUTTER : Ja
TRUEUP: Ja
MOVE IQ: Ja
GARMIN CONNECT ™ UTFORDRINGSAPP: Ja (valgfri Connect IQ-app)

Treningsutstyr/-studio
TILGJENGELIGE AKTIVITETSPROFILER FOR TRENINGSSENTER: Styrketrening, høyintensitets intervalltrening, kondisjonstrening, trening med ellipsemaskin, trappegåing, etasjer oppover, innendørsroing, pilates og yoga
TRENINGSØKTER: Ja
STYRKETRENING: Ja
YOGA TRENING : Ja
PILATES TRENING: Ja
TRENINGSANIMASJONER PÅ SKJERMEN : Ja
AUTOMATISK REPETISJONSTELLING: Ja

Funksjoner for trening, planlegging og analyse
PULSSONER: Ja
PULSVARSLER: Ja
PULSKALORIER: Ja
% AV MAKSPULS: Ja
% PULSRESERVE: Ja
RESTITUSJONSTID: Ja
AUTOMATISK REGISTRERING AV MAKSPULS: Ja
STRESSTEST AV PULSVARIASJON (BEREGNER STRESSNIVÅET DITT VED Å MÅLE PULSVARIASJONER MENS DU STÅR STILLE I TRE MINUTTER. SKALAEN GÅR FRA 1 TIL 100, OG LAVE MÅLINGER INDIKERER ET LAVT STRESSNIVÅ): ja (med kompatibelt tilbehør)
HR BROADCAST (SENDER PULSDATA VIA ANT+ TIL PARKOBLEDE ENHETER): Ja
RESPIRASJONSFREKVENS (UNDER TRENING): Ja (med kompatibelt tilbehør)
GPS-HASTIGHET OG -DISTANSE: Ja
TILPASSBARE DATASIDER: Ja
TILPASSBARE AKTIVITETSPROFILER: Ja
AUTO PAUSE: Ja
INTERVALLTRENING: Ja
AVANSERTE TRENINGSØKTER: Ja
NEDLASTBARE TRENINGSPLANER: Ja
AUTO LAP: Ja
MANUELLE RUNDER: Ja
KONFIGURERBARE RUNDEVARSLER: Ja
VARME- OG HØYDEFORSKJELL: Ja
VO2 MAX (RUN): Ja
TRENINGSSTATUS (VISER OM DU TRENER EFFEKTIVT VED Å SPORE TRENINGSDATA, FOR EKSEMPEL KONDISJONSBEREGNINGER OG DATA OM ANAEROB TERSKEL, OG SAMMENLIGNER DEM MED FERSKE DATA): Ja
TRENINGSBELASTNING (KOMBINERER PULS OG KONDISJONSBEREGNING VED Å LOGGE TRENINGSINTENSITET OVER 28 DAGER FOR Å SIKRE AT DU YTER GODT NOK TIL Å NÅ MÅLET DITT): Ja
FOKUS FOR TRENINGSBELASTNING: Ja
TRENINGSEFFEKT (AEROB): Ja
TRENINGSEFFEKT (ANAEROB): Ja
HOVEDFORDEL (ETIKETTER FOR TRENINGSEFFEKT): Ja
FORBEDRET RESTITUSJONSTID: Ja
DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER: Ja
TILPASSBARE VARSLER: Ja
LYDVARSLER: Ja
SLUTTID: Ja
VIRTUAL PARTNER: Ja
VIRTUAL RACER: Ja
AUTOMATISKE MULTISPORTAKTIVITETER: Ja
MANUELLE MULTISPORTAKTIVITETER: Ja
LØYPEVEILEDNING: Ja
SEGMENTER (LIVE, GARMIN): Ja
STRAVA-FUNKSJONER (BEACON, SEGMENTER I SANNTID): Ja
OPPRETTINGSPROGRAM FOR RUNDLØYPE (LØPING/SYKLING): Ja
TRENDLINE-POPULARITETSRUTING: Ja
BERØRINGS- OG/ELLER TASTELÅS: Ja
HOLDTASTER: Ja
BLA AUTOMATISK: Ja
AKTIVITETSLOGG PÅ KLOKKEN: Ja
PHYSIO TRUEUP: Ja

Løpefunksjoner
TILGJENGELIGE LØPEPROFILER: Løping, baneløping, løping på tredemølle, løping på innendørsbane, terrengløp, virtuell løping, ultraløping
GPS-BASERT DISTANSE, TID OG TEMPO: Ja
LØPSDYNAMIKK: Ja (med kompatibelt tilbehør)
VERTIKAL OSCILLASJON OG FORHOLDSTALL (GRADEN AV SPENST I LØPSBEVEGELSEN OG LØNNSOMHETSFORHOLDET TIL SKRITTLENGDEN): Ja (med kompatibelt tilbehør)
BAKKEKONTAKTTID OG -BALANSE (VISER HVOR LENGE FOTEN ER PÅ BAKKEN I FORHOLD TIL I LUFTEN NÅR DU LØPER, OG GIR DEG MULIGHET TIL Å SJEKKE LØPSSYMMETRIEN DIN): Ja (med kompatibelt tilbehør)
SKRITTLENGDE (SANNTID): Ja (med kompatibelt tilbehør)
SKRITTFREKVENS (VISER ANTALL SKRITT PER MINUTT I SANNTID): Ja
YTELSESKONDISJON (NÅR DU HAR LØPT I 6–20 MINUTTER SAMMENLIGNES SANNTIDSTILSTANDEN DIN MED DEN GJENNOMSNITTLIGE FORMEN DIN): Ja
MELKESYRETERSKEL (BEREGNER NÅR MUSKLENE DINE RASKT BEGYNNER Å BLI SLITNE VED Å ANALYSERE TEMPOET DITT OG PULSEN DIN): Ja (med kompatibelt tilbehør)
PACEPRO-TEMPOSTRATEGIER : Ja
LØPEØKT: Ja
KONKURRANSEVARSEL: Ja
STØTTE FOR HASTIGHETS- OG SKRITTFREKVENSSENSOR (MED SENSOR): Ja

Golffunksjoner
FORHÅNDSLASTET MED 42 000 BANER FRA HELE VERDEN: Ja
LENGDEMÅLING TIL F/M/B (AVSTAND TIL FREMRE, MIDTRE OG BAKRE DEL AV GREENEN): Ja
LENGDEMÅLING TIL LAYUPS/DOGLEGS: Ja
MÅLER SKUDDAVSTANDEN (BEREGNER NØYAKTIG LENGDEMÅL FOR SLAG FRA EN HVILKEN SOM HELST POSISJON PÅ BANEN): Automatisk
DIGITALT SCOREKORT: Ja
REGISTRERING AV STATISTIKK (SLAG, PUTTER PER RUNDE, GJENNOMSNITTLIG SLAGLENGDE OG SLAG PÅ GREEN OG FAIRWAY): Ja
GARMIN AUTOSHOT: Ja
AUTOMATISKE COURSEVIEW-OPPDATERINGER: Ja
MANUELL FLAGGPOSISJONERING (TRYKK PÅ OG DRA FLAGGET PÅ GREENEN FOR NØYAKTIG LENGDEMÅLING): Ja
HINDER OG BANEMÅL: Ja
KOMPATIBEL MED TRUSWING: Ja
RUNDETIDTAKER/KILOMETERTELLER: Ja

Utendørs- og fritidsfunksjoner
TILGJENGELIGE PROFILER FOR REKREASJON UTENDØR: Fotturer, klatring innendørs og utendørs, buldring, surfing, terrengsykling, alpint, snøbrett, langrenn, stående padling, roing, kajakkpadling, surfing, jakt, Jumpmaster, taktisk, windsurfing, truger
A-TIL-B-NAVIGASJON: Ja
BRØDSMULESTI I SANNTID: Ja
TILBAKE TIL START: Ja
TRACBACK: Ja
ULTRATRAC MODE: Ja
RUNDT MEG-MODUS: Ja
HØYDEPROFIL: Ja
AVSTAND TIL DESTINASJON: Ja
INDIKATOR FOR BAROMETRISK TREND: Ja
CLIMBPRO-STIGNINGSPLANLEGGER: Ja
AUTOMATISK STIGNING UNDER TERRENGLØPING: Ja
VERTIKAL HASTIGHET: Ja
SAMLET STIGNING/NEDSTIGNING: Ja
FREMTIDIG STIGNINGSPLOTT: Ja
FORHÅNDSLASTEDE TOPOGRAFISKE KART: Ja
FORHÅNDSINNLASTEDE VEI- OG SPORKART: Ja
STØTTE FOR NEDLASTBARE KART: JA
GPS-KOORDINATER: Ja
OMRÅDEBEREGNING: Ja (via Connect IQ)
KALENDER FOR JAKT/FISKE: Ja (via Connect IQ)
PROJISERT VEIPUNKT: Ja
INFORMASJON OM SOL OG MÅNE: Ja (via Connect IQ)
XERO-POSISJONER: Ja

Sykkelfunksjoner
TIDS-/AVSTANDSVARSEL (UTLØSER ALARM NÅR DU NÅR MÅLET): Ja
LØYPER (KONKURRER MOT TIDLIGERE AKTIVITETER): Ja
GARMIN-SYKKELKART (RUTBARE GATEKART TIL SYKLING): Ja
MTB-VANSKELIGHETSGRAD OG -FLYT: Ja
TILGJENGELIGE SYKKELPROFILER: Sykling, innendørssykling, terrengsykling, triatlon
SYKKELRUNDE OG MAKSIMAL RUNDEKRAFT (MED KRAFTSENSOR): Ja
KONKURRER MED EN AKTIVITET: Ja
TERSKELWATT (FTP, FUNCTIONAL THRESHOLD POWER) : Ja (med kompatibelt tilbehør)
KOMPATIBEL MED RALLY OG VECTOR: Ja
KRAFTMÅLERKOMPATIBEL (VISER KRAFTDATA FRA KOMPATIBLE TREDJEPARTS ANT+-AKTIVERTE KRAFTMÅLERE): Ja
AVANSERT RALLY/VECTOR-STØTTE: Ja
KOMPATIBEL MED VARIA-RADAR (BAKOVERVENDT RADAR): Ja
KOMPATIBEL MED VARIA-LYKTER: Ja
HASTIGHETS- OG TRÅKKFREKVENSSENSORSTØTTE (M/SENSOR): Ja

Svømmefunksjoner
TILGJENGELIGE SVØMMEPROFILER: Svømming i basseng, svømming utendørs, svømming/løping
TALLDATA FOR SVØMMING I ÅPENT VANN (DISTANSE, TEMPO, ANTALL TAK, TEMPO FOR TAK, KALORIER): Ja
TALLDATA FOR SVØMMING I BASSENG (LENGDER, AVSTAND, TEMPO, ANTALL TAK, TEMPO FOR TAK, KALORIER): Ja
REGISTRERING AV TYPE TAK (FRI, RYGG, BRYST, BUTTERFLY): Ja
LOGGFØRING AV ØVELSER: Ja
GRUNNLEGGENDE HVILETIDTAKER (OPP FRA 0): Ja
«GJENTA PÅ»-HVILETIDTAKER: Ja
AUTOMATISK HVILEREGISTRERING: Ja
TID- OG AVSTANDSVARSLER: Ja
TEMPOVARSLER (KUN SVØMMEBASSENG): Ja
NEDTELLINGSSTART: Ja
SVØMMEØKTER: Ja
VIKTIG SVØMMEHASTIGHET: Ja
PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET UNDER VANN: Ja
PULS (SANNTIDSMÅLING VED HVILE, INTERVALL- OG ØKTSTATISTIKK VED HVILE OG AUTOMATISK NEDLASTING AV PULSMÅLING ETTER SVØMMETUR): Ja (med HRM-Tri, HRM-Swim og HRM-Pro)

Funksjoner for barnesporing
TOE-TO-TOE-UTFORDRINGSAPP: Ja (valgfri Toe-to-Toe-utfordringsapp fra Connect IQ)

    Produktanmeldelser


    Produkt lagt til i ønskelisten