GPS & Computere Garmin Edge Explore 010-02029-10 2,899.00
Garmin

Garmin Edge Explore

200004282186
Oppdag nye ruter og hold deg oppdatert uansett hvor du sykler med Edge Explore. Denne brukervennlige GPS-sykkelcomputeren har et forhåndslastet Garmin-sykkelkart som viser deg ruter andre syklister foretrekker. Hold kontakten med andre syklister og de der hjemme med en rekke tilkoblede funksjoner. Med Edge Explore får du en perfekt partner på turer og eventyr.
Les mer
2899
Farger
Størrelse
  • 1
Quantity
På lager

Brukervennlig
Du kaster ikke bort tiden med Edge Explore. Det er enkelt å konfigurere og sette i gang å bruke denne sykkelcomputeren. Når du ser retningsanvisningene du trenger på en oversiktlig måte, trenger du ikke å gå glipp av den fantastiske utsikten. Det er derfor vi har designet Edge Explore med en 3'' berøringsskjerm som er skarp og lesevennlig – uansett om du sykler i direkte sollys, på en overskyet dag eller til og med i regnvær. Berøringsskjermen er rask og responsiv, selv når du har på deg hansker.

Kart og ruteforslag
Med Edge Explore kan du fortape deg i turen uten å sykle deg vill. Den leveres med det forhåndslastede Garmin-sykkelkartet, som viser deg veien til alt mulig – fra naturskjønne ruter på landet til spisesteder og sykkelverksted. Rutene genereres med Trendline-popularitetsruting fra milliarder av kilometer med sykkeldata. Det gjør at det blir enkelt å sykle på lokale ruter og stier som andre syklister foretrekker. Edge Explore gir deg også detaljerte retningsanvisninger, og den er også selvfølgelig smart nok til å veilede deg tilbake til ruten – eller tilbake til start – hvis du avviker fra den eller bestemmer deg for å dra hjem tidlig.

Forbedret sykkelbevissthet
Edge Explore er kompatibel med Varia™-serien vår med sykkelprodukter, inkludert sykkelradar og smarte sykkellys. Hvis du parkobler radaren med Edge-enheten, kan du få varsler rett på Edge-skjermen om biler som nærmer seg bakfra. På denne måten kan du både se og bli sett av trafikken rundt deg. Edge Explore har en assistansefunksjon og innebygd hendelsesregistrering1 som sender posisjonen din til en nødkontakt hvis du får problemer.

Trådløst tilkoblet
La telefonen ligge og nyt turen, Edge Explore har alle de smarte tilkoblingsfunksjonene du trenger. Bruk LiveTrack for å la venner og familie følge posisjonen din i sanntid, eller bruk GroupTrack for å følge med på opptil 50 medsyklister. Hvis andre syklister drar ifra eller ligger langt bak deg, kan du sende dem (med en kompatibel smarttelefon) forhåndsskrevne meldinger fra Edge-sykkelcomputeren. Gi vennene dine beskjed om at du tar dem igjen om noen minutter, eller at de skal fortsette uten deg. Hvis du har punktert eller trenger hjelp, kan du sende en melding til andre syklister som er koblet til GroupTrack – slik at de kan finne deg.

Tilpass enheten din
Det er enkelt å tilpasse Edge Explore-sykkelcomputeren din med de kostnadsfrie appene, widgetene og datafeltene du vil ha, fra Connect IQ™-butikken vår. Med apper som AccuWeather MinuteCast kan du finne ut når det skal slutte å regne, slik at du kan finne et passende tidspunkt for en sykkeltur. Og hvis du planlegger sykkelturene dine på sider som Strava Summit, Komoot eller Wikiloc, kan du laste ned disse appene for å importere favorittrutene dine til Edge og følge dem der. Hvis du ser etter en kafé eller et sykkelverksted i nærheten, kan du bruke Yelp-appen for å laste ned posisjonene deres og finne veien dit på Edge-enheten.

    Produktanmeldelser


    Produkt lagt til i ønskelisten