Garmin

Garmin Enduro HR

200005711245
Do what you love, longer. GPS-multisportklokken Enduro™ er utviklet for ultraytelse. Med avanserte treningsfunksjoner og en Power Glass™ linse for solcellelading kan batterilevetiden forlenges med opptil 330 dager.
Les mer
10349
Farger
  • Black DLC
Størrelse
  • No Size
Quantity
På lager

Do what you love, longer. GPS-multisportklokken Enduro™ er utviklet for ultraytelse. Med avanserte treningsfunksjoner og en Power Glass™ linse for solcellelading kan batterilevetiden forlenges med opptil 330 dager. Forbered deg på selv de lengste løpene med avanserte treningsfunksjoner, blant annet kondisjonsberegning for terrengløp, ultraløp med hviletidtaker og ClimbPro-funksjonen, som gir deg sanntidsinformasjon om dine nåværende og kommende klatringer, nedstigninger og flate partier. Hold deg i toppform med en forbedret restitusjonstidtaker og treningsanbefalinger basert på søvn- og helsedataene dine. Du kan også navigere i de mest utfordrendeomgivelsene med støtte for multi-GNSS, barometrisk høydemåler og kompass.

BATTERI MED SOLCELLELADING
Få opptil 80 timers batterilevetid i GPS-modus, opptil 300 timer i maksimal batterimodus og opptil 65 dager i smartklokkemodus med solcellelading.

KONDISJONSBEREGNING FOR TERRENGLØP
Kondisjonsberegningene for terrengløp beregner det kardiovaskulære treningsnivået til terrengløpere og justerer seg basert på varierende løype- og terrengforhold som kan påvirke ytelsen.

ULTRALØP
Bruk ultraløp-aktiviteten med hviletidtaker, og loggfør tiden du bruker på mat- og drikkestasjonene.

MTB-DYNAMIKK
Spor detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk, samt spesialmålinger av vanskelighetsgrad og flyt som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor jevnt du kommer deg ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang.

VARME- OG HØYDEAKKLIMATISERING
Se hvordan kroppen din klarer seg i ulike omgivelser med varme- og høydeakklimatisering.

YTELSESMÅLINGER
Vis avanserte treningsmålinger som løpsdynamikk, varme- og høydejustert kondisjonsberegning, restitusjonsrådgiver og mye annet.

RESTITUSJONSRÅDGIVER
Det er viktig å gi kroppen tid til å komme seg mellom treningsøktene. Etter hver treningsøkt gir den innebygde restitusjonsrådgiveren deg beskjed om hvor lenge du må hvile før neste harde treningsøkt.

DAGLIGE ANBEFALTE TRENINGSØKTER
Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige løpe- og turforslag basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatusen.

STØTTE FOR MULTI-GNSS
Få tilgang til flere globale sattelitter (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med kun standard GPS alene.

SPORTSAPPER
Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terrengløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf og mer.

PACEPRO™-TEKNOLOGI
PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Optisk pulsteknologi måler aktivitetsintensiteten og pulsvariasjon for å beregne stressnivået ditt. Den sporer også under vann uten pulsbelte.

AVANSERT SØVNOVERVÅKNING
Få et fullstendig bilde av hvordan du sover med en oversikt over de ulike søvnstadiene dine, lett, dyp og REM, samt en pulsoksymetersensor og respirasjonsdata. Vis søvndata på en egen widget som inneholder søvnpoeng, og annen informasjon.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering posisjonen din til en valgfri nødkontakt.

    Produktanmeldelser


    Produkt lagt til i ønskelisten