Garmin Fenix 6S Pro Solar Edition

200005203854
9599
Med Power Glass™-glass for solcellelading og konfigurerbar strømstyring kan denne GPS-smartklokken hjelpe deg i flere uker.
Farger
  • Lys gull/lys sand
Størrelse
  • 1

  • Gratis frakt fra 999,-
  • Gratis bytte, 100 dagers retur eller åpent kjøp
  • Rask levering over hele Norge
  • 30 dager betalingsutsettelse på faktura
Utnytt solens kraft med fenix® 6s Pro Solar premium multisport GPS-klokke. Denne smartklokken har et Power Glass ™ solcelleladning og tilpassbare strømstyringsmoduser, og kan være på og forbli ytelsesklar i flere uker. Spor nye aktiviteter, inkludert surfing og klatring innendørs, pluss nye beregninger for terrengsykling.
Med GPS-multisportsklokken Fenix 6s Pro Solar kan du også legge til kart, musikk og mer i treningsøktene dine. Den gir deg treningsstatus, løps-/sykkeldynamikk og omgivelsesjusterte kondisjonsberegninger. Fenix 6s Pro Solar har PacePro-funksjon, som er den første i sitt slag, og den gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen. Denne allsidige klokkene er utformet for å kunne brukes hele dagen, og de leveres med forhåndsinstallerte TopoActive Europe-kart og skikart over mer enn 2000 skianlegg over hele verden. Andre høydepunkter er forbedret pulsmåling, smartvarsler, pulsoksymetriregistrering, den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay og mer. Tilpassbare strømstyringsmoduser gjør at du kan se og kontrollere hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden. Sapphire-versjonene har et ripebestandig safirglass og førsteklasses materialer, noe som
gir økt kvalitet og holdbarhet.
    Produkt lagt til i ønskelisten