Garmin

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar w/Whitestone Band

200006467624
Fenix 7 takler alle oppgaver, hver dag i uken. Møt enhver fysiske- eller friluftsutfordring med det siste innen treningsfunksjoner, aktivitetsprofiler, kontinuerlig helseovervåking og mer. Opplev å ha full kontroll med pålitelige knapper, og brukervenligheten til den nye berøringsskjermen. Få et nytt innblikk i hvordan kondisjonen din utvikler seg over tid, og styr tempoet ditt effektivt med STAMINA. Optimer restitusjon og helsen din ved å følge med på puls, respirasjonsfrekvens, stress, søvn og mer. Nøyaktig flerbåndsteknologi og utvidet GNSS-støtte (GPS, GLONASS, Galileo) sørger for optimal sporing i vanskelig terreng og tett skog. Utnytt smartklokkefunksjoner, som smartvarsler fra tilkoblet smarttelefon, musikklagring og Garmin Pay kontaktløs betaling. Denne Sapphire Solar-versjonen har også solcellelading som utvider batteritiden ytterligere.
Les mer
9949
Farger
  • Mineral Blue
Størrelse
  • onesize
Quantity
På lager

Performance design
Fenix 7 er laget med premium materialer som titan og safirglass, og har blitt designet for ekstremt bruk med forsterket klokkehus, og metallbeskyttelse rundt start/stopp-knappen. Pålitelige knapper kommer sammen med en responsiv ny berøringsskjerm med grensesnitt som gjør daglig smartklokkebruk, og kartnavigering enklere. Fenix Sapphire Solar modellene gjør at du ikke lenger trenger å velge mellom ekstra solcellelading, eller et ripebestandig safirglass. Solcellelading for Fenix 7 forbedrer batteritid med opptil 110 % i batterisparemodus i forhold til Fenix 6.

Advanced training
Ta treningen til et nytt nivå med aktivtetsprofiler for alt fra buldring til fjellklatring, til styrketrening, og mer. I tillegg kommer funksjoner for best mulig ytelse, som inkluderer:
- For å unngå å gå tom for krefter for tidlig, vil den nye Real-Time Stamina-funksjonen hjelpe utøvere til å kunne følge med på bruken av krefter, og gi sanntidsinformasjon om hvor lang «rekkevidde» en har igjen ved tempoet som blir holdt til en hver tid under løpe- og sykkelaktiviteter.
- Visual Race Predictor-funksjonen tar hensyn til tidligere løpeaktiviteter, og kondisjonsnivå, til å kunne estimere sluttider på ulike løpsdistanser, og du kan i tillegg se på klokken hvordan disse estimatene utvikler seg over tid.
- Recovery Time Advisor tar hensyn til intensiteten på treningen, og andre faktorer som stressnivå, daglig aktivitet, og søvn, for å regne ut hvor mange timer med hvile du trenger for å være restituert til neste økt med samme intensitetsnivå.
- Daily Workout Suggestions gir deg en daglig anbefalt treningsøkt basert på din nåværende treningsbelastning, treningsstatus, og kondisjon.

Trusted tool
Fenix 7 kommer med en rekke navigasjonsfunksjoner, den støtter multi-GNSS satelittsystemer, og flerbåndsteknologi for økt nøyaktighet i krevende terreng. Klokken kommer med forhåndsinnlastet skikart, og 42 000 golfbaner. Klokken kommer med forhåndsinnlastet TopoActive-kart for din region, og gir deg også mulighet til å laste inn kart for andre regioner. Spar tid under konkurranser med den nye Up Ahead-funksjonen som gir deg mulighet til å legge inn holdepunkter i løypen, slik at du enhver tid kan se hvor langt det er igjen til neste drikkestasjon, stigning, eller veikryss. Du kan også selv på forhånd sette opp punkter i løypen hvor klokken skal vise deg forskjellige data, som for eksempel gjenstående distanse og stigning, i tillegg vil den også vise et sammendrag over den siste splitten med mulighet for å kunne bruke en hviletidtaker.

Everyday utility
Fenix 7 kommer med en rekke funksjoner for aktivitetsmåling og helseovervåking, inkludert pulsoksymeter, optisk pulsmåling på håndleddet respirasjonsfrekvens, og stressmåling. Den har i tillegg funksjoner som Body Battery, kondisjonsalder, Sleep Score og avansert søvnmåling. Når den er koblet til en kompatibel smarttelefon, vil du også kunne få smartvarsler rett på klokken, og du har mulighet til å skru dette av under treningsaktiviteter. Sikkerhet- og sporingsfunksjoner gjør at du kan trene utendørs med automatisk hendelsesregistrering, eller manuelt utløse assistanse alarm, som begge kan melding med brukerens posisjon til nødkontakter. Klokken kommer med Garmin Pay, kontaktløs betaling, mulighet til å laste inn musikk fra apper som Spotify, Amazon Music, og Deezer, som kommer forhåndinnlastet på klokken gjennom den nye Connect IQ Store On Device. Denne lar deg oppdage nye apper og urskiver direkte på klokken, og lar deg laste dem ned via Wi-Fi, uten å bruke telefon.

Spesifikasjoner
URGLASSMATERIALE: Power Sapphire™
RAMMEMATERIALE: Titan
DEKSELMATERIALE: Fiberforsterket polymer med bakdeksel i titan
QUICKFIT™-KLOKKEREMMER: inkludert (22 mm)
REMMATERIALE: Silikon
STØRRELSE, B X L X H: 47 x 47 x 14.5 mm
Passer håndledd med følgende omkrets:
- Silikonrem: 125-208 mm
- Lærrem: 132-210 mm
- Stoffrem: 132-210 mm
- Metallrem: 132-215 mm
FARGESKJERM: Ja
BERØRINGSSKJERM: Ja
SKJERMSTØRRELSE, B X H: 1,30? (33,02 mm) diameter
SKJERMOPPLØSNING, B X H: 260 x 260 piksler
SKJERMTYPE: Lesbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
VEKT: 73 g med silikonrem (kun urkasse: 50 g)
BATTERITID:
- Smartklokke: opptil 18 dager / 22 dager medsolcellelading*
- Batterisparingsmodus for klokken: opptil 57 dager /173 dager med solcellelading*
- Bare GPS: opptil 57 timer / 73 timer med solenergi**
- Alle satellittsystemer: opptil 40 timer / 48 timer medsolenergi**
- Alle satellittsystemer og flerbånd: opptil 24 timer / 26timer med solenergi**
- Alle satellittsystemer og musikk: opptil 10 timer
- Maks. batterilevetid i GPS-modus: opptil 136 timer /289 timer med solcellelading**
- GPS-ekspedisjonsmodus: opptil 40 dager / 74 medsolcellelading*
*Solcellelading, forutsatt bruk hele dagen med tretimer per dag utendørs i forhold på 50 000 lux
**Solcellelading, forutsatt bruk i forhold på 50 000 lux
VANNTETTHET: 10 ATM
MINNE/HISTORIKK: 32 GB

    Produktanmeldelser


    Produkt lagt til i ønskelisten