Garmin

Garmin Instict 2 Solar Mist Gray

200006467641
Instinct 2 Solar er en robust GPS-smartklokke som er tøff nok til å holde følge med deg, og unik nok til å passe din stil. Instinct 2 Solar har dessuten ubegrenset batteritid i smartklokkemodus dersom den får tiltrekkelig med sollading. Bruk klokken til det du ønsker med forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for løping, sykling, svømming, styrketrening og mer. Alltid hold deg oppdatert og tilkoblet med smartvarsler fra tilkoblet smarttelefon, og Garmin Pay kontaktløs betaling. Forstå kroppen din bedre med med funksjoner for helse overvåkning som energinivå, stress, pulsoksymetri, og mer. Instinct 2 Solar støtter nå Connect IQ butikken, som blant annet gjør det mulig å laste ned ulike urskiver, og apper til klokken.
Les mer
5199
Farger
  • Mist Gray
Størrelse
  • onesize
Quantity
På lager

FÅ MER UT AV BATTERITIDEN
Opplev en batteritid som forlenger turene. Med sollading kan batteriet vare i over 1 år i smartklokkemodus. I tilllegg har klokken batteristyringsfunksjoner som gjør at du kan utvide batteritiden ytterligere ved å kontrollere hvilke funksjoner og sensorer som skal bruke strøm.
KONTAKTLØSE BETALINGER MED GARMIN PAY™
Gå lekende lett forbi køer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay. Finn banker som støtter funksjonaliteten her.
VÅGAL
Dristige farger, skjermer med høy kontrast og et spesiallaget design gir liv til en utradisjonell smartklokke som vekker oppsikt.
CONNECT IQ™-BUTIKK
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelter og få apper og widgets fra Connect IQ-butikken på en kompatibel smarttelefon.
INNEBYGDE SPORTSAPPER
Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for løping, svømming, sykling, styrketrening, multisport virtuell løping, yoga, golf, klatring innendørs med mer.
KONDISJONSBEREGNING
Tren smartere med kondisjonsberegning, som er en indikator på hvordan du kan forvente å yte.
RESTITUSJONSRÅDGIVER
Etter hver treningsøkt gir den innebygde restitusjonsrådgiveren deg beskjed om hvor lenge du må hvile før neste harde treningsøkt. Den tar til og med stress, søvn og daglig aktivitet hele dagen utenfor treningsøkter med i denne betraktningen.
MTB-DYNAMIKK
Spor detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk, samt spesialmålinger av vanskelighetsgrad og flyt som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor jevnt du kommer deg ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang.
SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING
Få fullstendig oversikt over søvnstadiene dine – både lette, dype og REM. Se alt på en dedikert widget – inkludert søvnpoengsum og innsikt.
PULSOKSIMETERSENSOR
En pulsoksymetrisensor brukes for å måle hvor godt kroppen din tar opp oksygen. Dette kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking.
KONDISJONSALDER
Denne funksjonen bruker kronologisk alder, ukentlig intens aktivitet, hvilepuls og BMI eller kroppsfettprosent til å estimere om kroppen din er yngre eller eldre enn deg. Du kan også få råd om hvordan du reduserer kondisjonsalderen din.
INTENSITETSMINUTTER
Vi har oppdatert funksjonen for intensitetsminutter for å gi deg bedre innsikt i når på dagen og i hvilken aktivitet du oppnådde dem. Du kan til og med vise dem som et datafelt under tidsstyrte aktiviteter.
MENSTRUASJONSSPORING
Bruk Garmin Connect™-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer.
ROBUST
Vanntett ned til 100 meter, en fiberforsterket urkasse i polymer, kjemisk forsterket, ripebestandig Corning® Gorilla®-glass og et batteri som drives av solen, skaper en enhet som er laget for å vare.
STØTTE FOR MULTI-GNSS
Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo).
ABC-SENSORER
Naviger med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et 3-akset elektronisk kompass.
TRACBACK®-RUTING
Naviger tilbake til startpunktet. Enkelt. Praktisk.
SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel enhet.
SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Hvis du noen gang trenger hjelp, kan du enkelt dele en melding med sanntidsposisjonen din med forhåndsvalgte kontakter når klokken og en kompatibel smarttelefon er parkoblet. Du kan til og med utpeke en nødkontakt som klokken kan ringe, for eksempel de lokale nødtjenestene.
PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Klokken måler pulsen din kontinuerlig og varsler deg om den er for høy eller for lav når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter – selv når du svømmer.
STRESSMÅLING
Finn ut om du har en rolig, balansert eller stressende dag. Påminnelser om avslapning vil be deg om å ta en kort pusteøvelse når klokken registrerer at du er stresset.
BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.
PULSOKSIMETERSENSOR
Bruk pulsoksymetrisensoren til å sjekke oksygenmetningen i blodet ditt på et hvilket som helst tidspunkt i løpet av dagen, eller mens du sover, for å finne ut av hvor godt kroppen din absorberer oksygen.
    Produkt lagt til i ønskelisten