Pulsklokker Garmin Instinct GPS Watch 010-02064 3,199.00
Garmin

Garmin Instinct GPS Watch

200004282187
Pålitelig friluftsklokke med GPS og pulsmåling på håndleddet
Les mer
3449
Farger
  • Sea Foam
Størrelse
  • 1
Quantity
På lager

- Utviklet etter militær standard 810G for termisk, sjokk- og vannmotstand (klassifisert til 100 meter)
- Innebygd 3-akset kompass, barometrisk høydemåler, støtter flere globale navigasjonssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) som bidrar til å spore i mer utfordrende miljøer enn GPS alene
- Se hundens posisjonsinformasjon, retning og avstand til hund når klokken er koblet til kompatibel hundepeiler
- Overvåk puls, aktivitet og stress; tren med forhåndslastede aktivitetsprofiler
- Hold deg tilkoblet med smartvarsler og automatiske dataopplastinger til Garmin Connect™ Online fitness-fellesskapet
- Bruk TracBack®-funksjonen for å navigere samme rute tilbake til utgangspunktet. Bruk Garmin Explore™-nettsiden og appen til å planlegge turer på forhånd
- Batteritid: Opptil 14 dager i smartklokkemodus, opptil 16 timer i GPS-modus og opptil 40 timer i UltraTrac™-batterisparingsmodus (avhengig av innstillingene)

Pålitelig og robust
Instinct er bygget etter den amerikanske militære standarden 810G for termisk, sjokk- og vannmotstand (klassifisert til 100 meter). Det fiber-forsterkede polymer-huset gir styrke og holdbarhet, og det kjemisk forsterkede displayet har høy nok kontrast til å lese i skarpt sollys, slik at du kan ta den med deg inn i de ekstreme situasjonene du møter hver dag. Dessuten har de ventilerte silikonbåndene to uavhengige, flyttbare holdesløyfer som sikrer en sikker passform og hindrer at du henger deg opp i ting.

At a Glance

GPS du kan stole på
Du har aldri vært den som følger stien – og her kommer Instinct inn. GPS, GLONASS og Galileo satellitt nettverksmuligheter sporer i mer utfordrende miljøer enn GPS alene. Det innebygde 3-aksekompasset og den barometriske høydemåleren hjelper deg med å holde kursen. Du slipper å gjette tilbaketuren takket være funksjonen TracBack, som lar deg navigere samme rute tilbake til start. For jegeren kan man se hundens posisjonsformat, som retning og avstand til hund når klokken er parkoblet til kompatibel hundepeiler.


Overvåke og trene
GPS-klokken Instinct overvåker puls, aktivitet og stress hele dagen, slik at du vet hvor mye du gjør – og hvor hardt du jobber for å gjøre det. Når du er klar til å trene, har Instinct det du trenger av forhåndslastede aktivitetsprofiler for løping, sykling, svømming med mer.


Hold kontakten
Smartvarsler gjør at du kan la telefonen ligge i lommen. Koble telefonen sammen med Instinct og Garmin Connect for å få automatiske opplastinger, direkte sporing og GroupTrack-funksjonen. Eller så kan du koble til Garmin Explore-webområdet og appen for å planlegge eventyr før du drar ut.

    Produktanmeldelser


    Produkt lagt til i ønskelisten