Garmin

Garmin Varia RTL516

200005063926
Se og bli sett med Varia RTL516 sykkelradar med lys. Den kan enkelt parkobles med en Edge sykkelcomputer, utvalgte klokker, eller en kompatibel smarttelefon slik at du kan se, og bli varslet om kjøretøy som nærmer seg bakfra, opptil 140 meter unna. Når Varia-appen brukes sammen med en kompatibel smarttelefon, bidrar den til å øke bevisstheten din med vibrasjonsvarsler visuell visning.
Les mer
2299
Størrelse
  • No Size
Quantity
På lager

Med Varia sykler du tryggere og du blir mer oppmerksom på omgivelsene rundt deg.
Enheten klikkes enkelt på setestammen og parkobles med en kompatibel enhet som gir deg varslinger når kjøretøy nærmer seg, opptil 140 meter unna.
Varia har også et innebygd lys som gjør deg ekstra synlig for bilister.
Den en regntett (IPX7) og oppladbar med batteritid på opptil 9 timer.
Når Varia-appen brukes sammen med en kompatibel smarttelefon, bruker den tydelige grafikk og tone- og vibrasjonsvarsler for å angi posisjonen og hastigheten til kjøretøy som nærmer seg.

Varia kan parkobles med de fleste smart-telefoner, Garmin Edge-serien, Fenix 5 og 6 samt flere av Garmins klokker som Forerunner og Vivoactive/Venu (se komplett liste på www.garmin.no)

MAKSIMAL BEVISSTHET
Varia RTL516-sykkelradaren gir deg visuelle og hørbare varsler om kjøretøy som nærmer seg bakfra, opptil 140 meter unna.

FLERE ALTERNATIVER FOR PARKOBLING
Denne radaren fungerer sømløst sammen med en Edge-sykkelcomputer eller en kompatibel smarttelefon samt utvalgte smartenheter fra Garmin eller den valgfrie radarskjerm-enheten.

FUNGERER MED VARIA-APPEN
Denne smarttelefon-appen hjelper deg med å bli mer oppmerksom i trafikken ved å gi deg grafikk samt tone- og vibrasjonsvarsler som angir posisjonen og hastigheten til biler som nærmer seg.

KOMPATIBEL MED TREDJEPARTSAPPER
Når Varia-radaren brukes sammen med en kompatibel smarttelefon, kan den integreres med favorittappene dine, for eksempel Ride with GPS, slik at du kan legge varsler fra sykkelradaren over kartene dine.

ENESTÅENDE SYNLIGHET
Varsle bilister om hvor du er så snart som mulig, med synlighet i dagslys på opptil 1,5 kilometer.

KOMPAKT DESIGN
Monter denne slanke, kompakte enheten på setestangen på en nesten hvilken som helst sykkel -også tempo. Den vertikale utformingen gir bedre benklaring og en svært komfortabel sykkeltur.

BATTERILEVETID
Tiden du bruker på å lade, er ikke like god som tiden du bruker på å sykle. Få opptil ni timers batterilevetid.
    Produkt lagt til i ønskelisten