Pulsklokker Garmin Vivomove 3 010-02239-01 2,699.00

Garmin Vivomove 3

200004554849
2999
vivomove® 3 er en slank hybridsmartklokke med helsemonitorering og en skjult berøringsskjerm. - Stilig, tradisjonelt klokkedesign med urvisere - Berøringsskjermen er bare synlig når du trenger det - Hold deg oppdatert med smartvarsler på håndleddet - Hold oversikt over egen form og velvære med funksjoner for helseovervåking hele dagen - Tilkoblet GPS for sporing av gåing og løping utendørs , inkluderer ekstra innebygde aktivitetsprofiler - Batterilevetid: opptil fem dager i smartmodus og en ekstra uke i klokkemodus (urviserne viser kun klokkeslettet)
Farger
  • Slate
Størrelse
  • 1

  • Gratis frakt fra 999,-
  • Gratis bytte, 100 dagers retur eller åpent kjøp
  • Rask levering over hele Norge
  • 30 dager betalingsutsettelse på faktura
Omfavn stilen din
Smartklokken vívomove 3 kombinerer den tradisjonelle stilen til en analog klokke med viktige smarte funksjoner som holder deg oppdatert i en travel hverdag. vívomove 3 er tilgjengelig i en rekke farger og har noe for enhver stil.

Hold kontakten
vívomove 3 holder deg alltid oppdatert, selv når du har lagt bort telefonen på for eksempel jobbmøter eller treningstimer.

Skjult skjerm
Skjermen vises bare når du trenger det. Når du bruker berøringsskjermen, flyttes urviserne unna automatisk.

Smartvarlser
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på klokken når den er paret med en kompatibel smarttelefon.

Bedre forståelse av helsen din
Denne smartklokken er fullpakket med funksjoner som gir deg muligheten til å overvåke helsen din hele døgnet. Du kan beregne pulsoksymetri på håndleddet, følge med på kroppens energinivåer med Body Battery - energiovervåking og spore menstruasjonssyklusen din fra måned til måned. vívomove 3 sporer også stress, søvn, puls , hydrering med mer.

Beveg deg
Koble til GPS på kompatibel smarttelefon slik at du kan spore gåing og løping utendørs mer nøyaktig. Vil du prøve noe annet? Smartklokken har også aktivitetsprofiler for yoga, styrketrening, kondisjonstrening, svømming i basseng med mer.

Skift stil
Hvis du ønsker, kan du skifte rem like ofte som du skifter klær. vívomove 3 er kompatibel med bransjestandarden 20 mm quick-release remmer.

Del og konkurrer
Garmin Connect-appen gir deg tilgang til et livlig nettsamfunn der aktive personer kan komme i kontakt med hverandre, konkurrere, bli med på utfordringer, oppmuntre hverandre til å lykkes og til og med dele triumfer via sosiale medier.

Spesifikasjoner
- Størrelse: 44x44x11,3 mm
- Batteritid: Smartklokke: opptil 5 dager
Klokkemodus: opptil én ekstra uke
- Skjermoppløsning: 64x132
- Skjermstørrelse: 8,9x18,3
- Vekt: 46,1 g
- Skjermtype: OLED
    Produkt lagt til i ønskelisten