Gullkorn Design Clover 2L Jakke Barn
Gullkorn Design Clover 2L Jakke Barn
Gullkorn Design Clover 2L Jakke Barn
Gullkorn Design Clover 2L Jakke Barn
Gullkorn Design

Gullkorn Design Clover 2L Jakke Barn

545549

En superteknisk jakke fullspekket med funksjonelle løsninger og det beste av materialer. Perfekt å bruke i barnehagen eller hjemme når man trenger en slitesterk jakke som tåler å bli utsatt for hard bruk, og som fungerer godt i mye skiftende vær!

Med en vannsøyle på 20.000 mm, pusteegenskaper på 20.000 g og tapede sømmer, vil barna holde seg tørre, glade og komfortable gjennom hele leken. Jakken har også sidelommer for barn på skattejakt, og er myk og lett, med god bevegelighet og passform.

Les mer
1099
Farger
  • Soft Grønn
Størrelse
  • 80
Quantity
På lager

Jakken har 360 grader med refleks, som gjør at barna blir sett fra alle vinkler. Hetten er justerbar og avtagbar, og kommer med brem som skjermer små barnefjes for regnet.
I ermene er det spandex cuff slik at den varme luften blir holdt inne.
Vi bruker høykvalitets glidelåser, og alle justeringer er lagt på innsiden av jakken av sikkerhetsårsaker. Jakken er behandlet med fluorfri coating, og materialet er slitesterkt, men mykt.

Livet skal lekes, og Clover-serien oppfordrer til bevegelse, kreativitet og lek!
Siden jakken er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv for å forlenge brukstiden. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan denne jakken være med på leken i mange, mange år fremover.

Alle Gullkorn Design ytterplagg blir levert med en avtagbar Gullkorn-refleks, og kommer med et ekstra stykke stoff (10x10cm) hvis man er uheldig og får en rift i plagget.

Materialegenskaper:
100% polyester
20.000 mm vannsøyle
20.000 g pusteegenskaper
Martindale 50.000
Tapede sømmer
ECO Bionic Finish

Produktanmeldelser


Produkt lagt til i ønskelisten