Gullkorn Design Vesletind Vattert Bukse Barn
Gullkorn Design

Gullkorn Design Vesletind Vattert Bukse Barn

541735

En superteknisk bukse fullspekket med funksjonelle løsninger og det beste av materialer. Den er perfekt å bruke i barnehagen eller hjemme når man trenger en slitesterk bukse som tåler å bli utsatt for hard bruk!

Med en vannsøyle på 20.000 mm, pusteegenskaper på 20.000 g og tapede sømmer, vil barna holde seg tørre, glade og komfortable gjennom hele leken!
Buksen har 360 grader med refleks, som gjør at barna blir sett fra alle vinkler. Selene er juster- og avtagbare med glidelås og velcro i front. Dersom selene er tatt av, kan livviddden justeres med velcro og strikk funksjon i midjen – en veldig behagelig justering for barna.
Buksen har en fleece-lining i setet, for å skape en lun og deilig følelse, slik at barna holder seg varme selv om de sitter på fuktig underlag.
Unifi Repreve© vattering er en 100% resirkulert isolasjon produsert av plastflasker. Egenskapene ligner dun, men man unngår fare for lekkasje eller at det klumper seg. Repreve er vannavstøtende og kan vaskes i maskin.

Les mer
899
Farger
  • Sennep
  • Støvrosa
Størrelse
  • 86
  • 92
  • 104
  • 110
  • 122
Quantity
På lager

Nederst på bena er det glidelås med semi-autolock funksjon som gjør det lett å få buksen over skoen, og som kan låses ved å vippe den rundt. Dersom man har en støvel med ekstra bredt skaft er dette en super funksjon slik at glidelåsen ikke glir.

Vi bruker høykvalitets glidelåser og buksen er behandlet med fluorfri coating. Materialet er slitesterkt og buksen kommer med en ekstra stoffbit (10x10 cm) dersom man skulle være uheldig å få en rift under for eksempel lek. Buksen har også praktiske sidelommer for barn på skattejakt.

Gullkorn Design ytterplagg blir levert med en avtagbar Gullkorn-refleks!

Livet skal lekes, og Vesletind-serien oppfordrer til bevegelse, kreativitet og lek!
Siden buksen er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv for å forlenge brukstiden. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan denne buksen være med på leken i mange, mange år fremover.

Materialegenskaper:
100% polyester
20.000 mm vannsøyle
20.000 g pusteegenskaper
Tapede sømmer
Repreve Vattering
ECO Bionic Finish

Produkt lagt til i ønskelisten