Gullkorn Design Vesletind Vattert Jakke Barn
Gullkorn Design Vesletind Vattert Jakke Barn
Gullkorn Design Vesletind Vattert Jakke Barn
Gullkorn Design Vesletind Vattert Jakke Barn
Gullkorn Design

Gullkorn Design Vesletind Vattert Jakke Barn

541694

En superteknisk jakke fullspekket med funksjonelle løsninger og det beste av materialer. Perfekt å bruke i barnehagen eller hjemme når man trenger en slitesterk jakke som tåler å bli utsatt for hard bruk!

Med en vannsøyle på 20.000 mm, pusteegenskaper på 20.000 g og tapede sømmer, vil barna holde seg tørre, glade og komfortable gjennom hele leken, også i slushet vær! Jakken er myk som en dyne på innsiden, vil kjennes behagelig med tanke på materiale, og har god bevegelighet og passform.

Jakken har 360 grader med refleks, som gjør at barna blir sett fra alle vinkler. Hetten er justerbar og avtagbar, og kommer med brem som skjermer små barnefjes for regnet.
Jakken kommer med Repreve vattering som vil holde barnet god og varm, og som i tillegg regulerer varme godt. Jakken har også lycra-cuff i ermene slik at den varme luften blir holdt inne.
Vi bruker høykvalitets glidelåser og jakken er behandlet med fluorfri coating. Materialet er slitesterkt, men mykt.
Jakken har både sidelommer og innerlomme for barn på skattejakt. Alle justeringer er lagt på innsiden av jakken av sikkerhetsårsaker.

Unifi Repreve© vattering er en 100% resirkulert isolasjon produsert av plastflasker. Egenskapene ligner dun, men man unngår fare for lekkasje eller at det klumper seg. Repreve er vannavstøtende og kan vaskes i maskin.

Les mer
1199
Farger
  • Sennep
  • Gråblå
  • Støvrosa
Størrelse
  • 86
  • 92
  • 98
  • 110
Quantity
På lager

Livet skal lekes, og Vesletind-serien oppfordrer til bevegelse, kreativitet og lek!
Siden jakken er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv for å forlenge brukstiden. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan denne jakken være med på leken i mange, mange år fremover.

Alle Gullkorn Design ytterplagg blir levert med en avtagbar Gullkorn-refleks, og kommer med et ekstra stykke stoff (10x10cm) hvis man er uheldig og får en rift i plagget.

Psstt! Visste du at det finnes votter i samme farge og materiale som jakken? Se Vesletind vott for komplett match!

Materialegenskaper:
100% polyester
20.000 mm vannsøyle
20.000 g pusteegenskaper
Tapede sømmer
Repreve Vattering
ECO Bionic Finish

Produktanmeldelser


Produkt lagt til i ønskelisten