HOUSE OF HYGGE

House Of Hygge Slakkline Sett 10m

200004994403

10m slakkline!
Alt du trenger for å komme i gang
Enkel å sette opp.

Les mer
499
Farger
  • Oransje
Størrelse
  • 1
Quantity
På lager

Festes mellom to trær eller liknende. Festene bør tåle et press på 3-400 kg når en voksen går på lina. Du kan selv velge lengden på lina, alt ettersom avstanden mellom det du har å feste den i og hvilket nivå man er på. Jo mindre avstand, jo enklere er det! Slakkline er en super aktivitet for hele familien og blir fort populær blant både liten og stor. Slakkline er i tillegg veldig bra trening for balansen og kjernemuskulaturen.

Slakklinen er 35mm bred og jekken gjør at du kan spenne opp lina på null-komma-svisj. Settet veier kun 1,7 kg og er perfekt til å ta med på tur, i parken eller på hytta. Kan stå ute hele sommeren, men vi anbefaler at du tar den inn på vinteren.

Om det er hopp & triks du vil gjøre mest, så anbefaler vi å sjekke ut vår 15-meter pro jump kit: https://houseofhygge.no/product/15-meter-pro-slakkline-jump-kit/

Utstyret er spesialdesignet og produsert dette utstyret for Slakkline®, og er det absolutt beste, tryggeste og mest brukervennlige på markedet. Dette kan ikke sammenliknes med strammestropper som fåes kjøpt hos billig-kjeder da webbingen er vevd tilpasset aktiviteten slakkline.

Inneholder: 10m line (35mm) med sydd løkke, jekk med slynge, bruksanvisning og oppbevaringspose.


VEKT 2.1 kg
GARANTI
1 års garanti

VEKT
1,7 kg for hele settet

BRUDDSTYRKE
40kN

    Produktanmeldelser


    Produkt lagt til i ønskelisten