Frakt og levering

SportsDeal har fast frakt på 49,- kroner for ordreverdi under 800,- 

Ved kjøp av ski, staver, sykkel og andre varer som har lengde over normalen etter postens regler vil det komme et tillegg på 100,- for spesialpakke.

Spesialgods som f.eks. boksesekker, romaskiner osv. har egne fraktpriser. Disse prisene ser du i kassen på vei til utsjekking.

Normalt har du 14 dager på deg til å hente pakken fra utleveringsstedet. Dersom varen ikke hentes innen 14 dager vil den bli sendt i retur til oss. Dersom du har glemt å hente pakken din eller noe galt har skjedd og varen er sendt i retur til oss, ta kontakt så snart som mulig slik at vi får sendt den tilbake til deg igjen.

NB! Dersom vi ikke hører noe fra deg vil du bli belastet 200,- kroner + frakt tur/retur våre frakt- og administrasjonstkostnader ved uavhentede pakker.

Pakkesporing:

Når pakken er klargjort for forsendelse fra vårt lager, sender vi en leveringsbekreftelse pr e-post til adressen du har oppgitt. Leveringsbekreftelsen sendes før transportøren henter varene hos oss, derfor kan det ta noen timer før pakken kan spores. Pakken kan først spores når Posten/Bring har scannet den inn i sitt system. For å spore forsendelsen din, kan du bruke Pakkesporing direkte fra ordrebekreftelsen, eventuelt gå inn på  www.posten.no.

Mangler eller feil:

Hvis du mangler varer eller har mottatt feil vare i henhold til ordrebekreftelsen, send en epost direkte til post@sportsdeal.no. Denne eposten bør inneholde følgende informasjon:
- Ordrenummer
- Varenummer på varen som har mangler eller er feilsendt
Vi vil deretter jobbe med å finne ut hva som har skjedd og rette opp eventuelle feil.

Leveringstider og lager:

Hos SportsDeal får du varene dine raskt, vi pakker og sender varene dine normalt innen 1-5 arbeidsdager etter at du har lagt inn din ordre. Under hele leveransetiden vil du kunne følge ordren gjennom sporingsnummeret som blir sendt på e-post så snart pakken sendes fra butikken. Dersom noe uforutsett skulle skje og ordren blir forsinket ut over dette vil du bli kontaktet av en av våre kundebehandlere enten via e-post eller telefon og informert om dette.

For at vi skal kunne gi deg best mulig priser kombinert med et stort vareutvalg har vi valgt å ha større vareutvalg på SportsDeal enn det vi faktisk har på vårt interne lager. Dette er fordi vi har gode avtaler med våre leverandører som kan levere raskt fra eksterne lager.