Bytte & Retur

Hos SportsDeal har du 100 dager retur og bytterett! Vi har gratis bytte hos oss forutsett at du benytter deg av våre returmetoder fra Posten.

Hvordan returnere varer


Ta i bruk returskjema som fulgte med i forsendelsen, fulgte ikke returskjema med finner du den sammen med ordrebekreftesen du fikk av oss på mail eller KLIKK HER
Fyll ut returskjema med informasjonen som er nødvendig og kryss av for retur/bytte.
Velger du metode 1. er det viktig at du fyller inn nytt ordrenummer i returskjemaet.
Velger du metode 2. fyller du inn tydelig hva du ønsker å bytte til.MERK: Ønsker du å bytte til en helt annen vare enn den du returnerer er det viktig at prisen er den samme.

Returnere med Posten Norge

Returetiketten får du hentet ut på posten sine sider ved å klikke med denne linken: RETURETIKETT.


  • Skriv inn nødvendig informasjon på posten sine sider.
  • Trykk på "Lag Returetikett"
  • Skriv ut returetiketten
  • Har du ikke skriver får du en QR-kode som kan brukes til å skrive ut på posten sine lokaler
  • Fest returetiketten tydelig på pakken. NB: Kan ikke festet direkte på skoeske/produkt
  • Unngå krøll eller bulker på etiketten sin strekkode da posten sine systemer ikke får lest disse.
  • Lever pakken til nærmeste posten hentested.

Vi tilbyr gratis bytte så lenge du benytter deg av denne veiledningen.

Ved en retur u/bytte og bruk av vår returetikett påløper det et returgebyr på 79,-

Sykler/elsykler har eget returgebyr på 199,-

Tilbakebetaling

Fra vi behandler returen din og refunderer beløpet kan det ta opptil 14 virkedager før pengene dukker opp på din konto. Har du ikke fått tilbakebetalt beløpet innen 14 dager tar du kontakt med Walley, kontakt informasjon finner du HER

Varebytte

Hos oss kan du velge mellom 2 måter å bytte inn varen(e) på.
Metode 1: 

  • Legg inn en ny bestilling på det du ønsker å bytte til.
  • Skriv inn ordrereferansen i returskjemaet

Faktura/Betaling krediteres for den ordren du returnere når vi mottar den, og den nye ordren din blir gjeldene.

Metode 2: 

  • Fyll tydelig inn i returskjema hva du ønsker å bytte til. Varenavn, størrelse og farge.

Benytter du deg av metode 2 blir det opprettet en manuell ordre når vi har mottatt og behandlet byttet ditt. Det er den opprinnelige betalingen som er gjeldene.

Feilsending


Dersom vi mot formodning skulle ha sendt deg feil vare så tar du kontakt med oss så vi får rettet opp i dette så fort som mulig. 

Vilkår

Fra du har mottatt din bestilling fra oss har du 100 dager retur/bytterett.
Dette er for at du skal være 100% sikker på at du er fornøyd med varen før du eventuelt returnerer den tilbake til oss.

For å få tilbakebetalt beløpet og/eller få godkjent bytte, skal varen sendes i samme stand som da du mottok den fra oss. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker.

Åpne originalemballasjen så fint det lar seg gjøre. Om du mottar en vare uten emballasje fra oss ser du bort fra emballasjen, mens resten av punktene gjelder.

For at metode 2 skal være gyldig så må varen du ønsker å bytte til ha lik pris på produktet du bytter inn og/eller være samme produkt.

NB: Sko/Fottøy anses kun som originalemballasje med sko + eske. Sko esker skal pakkes i egen pose. Etiketter, teip o.l som ødelegger orignalesken på skoene skal ikke påføres.

2. Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper, sko etter punkt over, anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebtaling.

For at angreretten skal være gjeldende, må du gjøre en aktiv handling. Dette betyr i praksis at du må gjøre en aktiv handling for å sende varen tilbake til oss. Du kan selv be transportøren sende varene i retur til oss og du betaler da selv returkostnadene. Hvis pakker kommer i retur til oss fordi du ikke henter den eller utfører en aktiv handling vil du bli ilagt et gebyr på 199,- + frakt og returfrakt. Dette legges trekkes fra retursummen eller faktureres separat.

Åpent kjøp gjelder ikke på varer som av helse- eller hygieneårsaker ikke kan selges på nytt (eks: undertøy & sportsbh) eller som er forseglet (eks: aktiverte pulsklokker) Er du i tvil, ta kontakt med oss først. Varer som har "best før"-dato (mat og kosttilskudd) gjelder ikke åpent kjøp.

For tilvirkningskjøp som ski og bindinger der vi har montert disse etter ønske fra deg, gjelder ikke åpent kjøp da varene er spesialtilpasset deg som bruker og er dermed ikke å anse som en vare vi kan selge på ny.

Ved bruk av vår returetikett fra posten.no/retur påløper det er returgebyr på 79,- ved retur u/bytte. Dette er for å dekke fraktkostnader frem og tilbake til oss.

Sykler & Elsykler har eget returgebyr på 199,- på grunn av størrelse og vekt. Dette dekker fraktkostnader frem og tilbake til oss.

Returadresse

SportsDeal AS, Inger floodsveg 14, 3676 Notodden.

Er du usikker på noe, ta kontakt med oss på 350 11 740 eller kundeservice@sportsdeal.no 

Vi refunderer ikke frakt på noe som sendes til oss uten om vår returordning opplyst i punktene ovenfor.

Produkt lagt til i ønskelisten