Hoka Clifton 3 Herre Medieval Blue

HOKA gir deg fordelen av overlegen demping med sålemateriale i ekstremt lav vekt. Opptil dobbelt så mye dempevolum i sålen gir føtter og rygg ekstra beskyttelse samtidig som formen på sålen gir maks fremdrift med minimal energibruk

Flere detaljer

På Lager (sendes innen 1-5 virkedager)

  • 43 1/3
  • 44 2/3
  • 44
  • 45 1/3

1 699 kr

GRATIS FRAKT på småordre over 800 kr
100 dagers returrett

  • 24/29 mm demping under forfot/hæl
  • 5 mm dropp.
  • 206 g (US W 7) 235 g (US M 9)
  • En fantastisk sko til alle typer løpere
  • Clifton 3 er lett nok til raske økter og konkurranser, og den har mer enn nok støtdemping til mengdetrening
  • Har vunnet tester og løp over hele verden, blant annet Norseman - ogteamløpere som faktisk har løpt VM maraton i Clifton!

Hvorfor bruke HOKA?

Støtdemping
HOKA gir deg fordelen av overlegen demping med sålemateriale i ekstremt lav vekt. Opptil dobbelt så mye dempevolum i sålen gir føtter og rygg ekstra beskyttelse samtidig som formen på sålen gir maks fremdrift med minimal energibruk .

Stabilitet
Unik mellomsåle gjør at foten står stabilt ”nede" i sålen, som i en kajakk – ikke på toppen av sålen som i andre sko. Dette gir stabilitet som passer de fleste føtter og løpestiler. Noen tror at HOKA skoene er ustabile pga den ekstra sålehøyden – men det er faktisk motsatt!

Rocker Såledesign
HOKAs design med lav dropp fra hæl til tå og en utpreget ”rocker” (”gyngestol”) profil på sålen gir et naturlig og effektivt steg.
Man lander stabilt og beskyttet på hælen og får en rask ”rulle”- bevegelse fremover til frasparket

HOKA ble etablert av to franske ultraløpere i 2010.

Dette er to karer med til sammen mer enn 50 års erfaring fra produktdesign innen sport.

De fikk idéen under et ultraløp ned vulkanen Etna, da de kom ut i et parti med myk vulkan-aske, som ga ekstra støtdemping og som gjorde at de kunne løpe mye raskere enn normalt.

Da bestemte de seg for å lage en sko som hadde denne følelsen innebygd, og laget en prototype med enorm såle og så slipte de ned sålen helt til de hadde en sko som fungerte – den aller første Mafate skoen.

Design idéen var fra starten at det handler om langt mer enn maksimal støtdemping, det handler om et naturlig og effektivt steg – å bruke minst mulig energi for å få maks fremdrift.

Derfor er HOKA rocker såle designet så viktig. Så dette «gyngestol» designet, som er inspirert av den raskeste formen i naturen – et hjul - jobber sammen med lav dropp på 4-6 m.m., lav vekt og maks støtdemping for å oppnå den helt spesielle HOKA følelsen.

Skadeforebygging / skadebehandling. Aktive løpere som har hatt store skadeproblemer med betennelser og plantar facitiis, er blitt kvitt disse når de har begynt å bruke HOKA. Så fortsetter de å bruke HOKA etter at skaden er leget – både fordi de ikke klarer å gå tilbake til sko som ikke tilbyr samme beskyttelse og fordi HOKA skoene har lavere vekt.