MSR PocketRocket 2 Mini Stove Kit
MSR PocketRocket 2 Mini Stove Kit
MSR PocketRocket 2 Mini Stove Kit
MSR PocketRocket 2 Mini Stove Kit
MSR

MSR PocketRocket 2 Mini Stove Kit

13549

MSR PocketRocket 2 Mini Stove Kit er settet for deg som passer på hvert gram når du skal på tur. Dette er en brenner for deg som skal teste turlivet eller koke kaffen på det lokale utsiktspunktet

Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 1299 kr DU SPARER: 420 kr,-
1099 kr
Størrelse
  • OS
Quantity
På lager

Et brennersett for de turene hvor hvert gram teller eller de kortere ettermiddagsturene. En brenner for deg som skal teste turlivet eller ønsker å koke ettermiddagskaffen på det lokale utsiktspunktet.
   
MSR Pocket Rocket 2 Mini Stove Kit er et kompakt sett med kjele, skål, kjeleholder og Pocket Rocket 2 brenneren. Denne lille brenneren veier kun 73gram, og er blant de minste brennerene på markedet. Brenneren pakker kompakt ned kjelen sammen med MSR IsoPro 110gram. Legg gassboksen opp-ned i kjelen og deretter legg brenneren og kjeleholderen oppå.
   
MSR Pocket Rocket 2 Mini Stove Kit settet er praktisk for deg som ønsker et kompakt sett for kortere turer. Brenneren er Pocket Rocket 2, og koker 1 liter vann på 3minutter og 30sekunder.  Brenneren kommer med trykkregulator slik at du får fullt trykk ut av gassen uavhengig av hvor mye gass som er igjen i gassboksen.
   
Gass må kjøpes separat.

  • Vekt: 278gram
  • Trykkragulator
  • Koker 1L vann på 3minutter og 30sekunder
  • Kompakt pakkform i 0,75L kjele
  • Pakker med MSR IsoPro 110gram gassboks

Produktanmeldelser


Produkt lagt til i ønskelisten