MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit
MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit
MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit
MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit
MSR

MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit

103920

MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit er et brennersett for de turene hvor hvert gram teller eller de kortere ettermiddagsturene. En brenner for deg som skal teste turlivet eller ønsker å koke kaffen på det lokale utsiktspunktet

Les mer
1899
Størrelse
  • OS
Quantity
På lager

Et brennersett for de turene hvor hvert gram teller eller de kortere ettermiddagsturene. En brenner for deg som skal teste turlivet eller ønsker å koke ettermiddagskaffen på det lokale utsiktspunktet.
  
MSR Pocket Rocket Deluxe Stove Kit er et kompakt sett med kjele, skål, kjeleholder og Pocket Rocket Deluxe brenneren. Denne lille brenneren veier kun 83gram, og er blant de minste brennerene på markedet med Piezo tenner. Brenneren pakker kompakt ned kjelen sammen med MSR IsoPro 110gram eller MSR IsoPro 226gram. Legg gassboksen opp-ned i kjelen og deretter legg brenneren og kjeleholderen oppå.
 
MSR Pocket Rocket Deluxe Stove Kit settet er praktisk for deg som ønsker et kompakt sett for kortere turer. Brenneren er Pocket Rocket Deluxe, og koker 1 liter vann på 3minutter og 30sekunder. Brenneren kommer med trykkregulator slik at du får fullt trykk ut av gassen uavhengig av hvor mye gass som er igjen i gassboksen.
  
Gass må kjøpes separat.

 

  • Vekt: 371gram
  • Trykkragulator
  • Koker 1L vann på 3minutter og 30sekunder
  • Kompakt pakkform i 1.2L kjele
  • Pakker med MSR IsoPro 110gram gassboks
Produkt lagt til i ønskelisten