Oakley Crossrange Patch

Ny lifestyle modell med dobbelt sett utskiftbare stenger. De er gummiert og sitter enda bedre, Nesebroen på brillen er gummiert, så den vil denne fungere perfekt som en all-round brille til både gatebruk og diverse aktivbruk. Prizm teknologi i glassene

Mer informasjon

Nytt produkt
Normalpris: 1699,-

1 199 kr

  • 0160/Polished Black
  • Warm Grey
Siste vare på lager!

- +

 
Mer info
Brillene har HDpolariserte glass som sikrer optimal klarhet og hindrer 99% av lys fra reflekterte overflater å slippe gjennom glassene.
De er derfor ideelle i snø og nær vann hvor det er høy intensitet av reflektert solskinn.
Prizm er en revolusjonerende linseteknologi fra Oakley. Disse filtrerer lyset så det tilpasser seg ulike aktiviteter og omgivelser. Prizm glassene slipper flere farger igjennom uten å slippe inn mer lys. Denne teknologien gir klar sikt og skarpere kontraster, og dermed et mer detaljert bilde av omgivelsene. Prestasjonen og sikkerheten ivaretas ved at du får et klarere overblikk over eventuelle hindringer, uavhengig av hvilket terreng du befinner deg i.
High Definition Optics(HDO®) gir deg et mye klarere og skarpere syn. Glassene filtrerer også effektivt bort alle UVA, UVB og UVC stråler, og skadelig blått lys opp til 400nm.

Den lette, slitesterke O-Matter-innfatningen gjør at brillen er mer motstandsdyktig mot slag og støt. I tillegg har rammen en three-point fit, noe som sørger for en god passform og reduserer trykkpunktene som er på vanlige briller.
 
Tilbakemeldinger

Ingen produkter

Kommer Frakt
0 kr mva
0 kr Totalt

Til betaling