Googles Oakley Flight Deck M 0OO7064 1,899.00
Oakley

Oakley Flight Deck M

200004273128

Oakley Flight Deck er en stor “rammeløs” skibrille som gir et fantastisk synsfelt i alle retninger. Dette er den perfekte skibrille for deg som kjører aggressivt og trenger maksimal utsikt.

Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 1900 kr DU SPARER: 381 kr,-
1899 kr
Farger
  • 84/MATTE BLACK
Størrelse
  • PRIZM PERSIMMON
Quantity
På lager

Brillene har en behagelig passform og er inspirert av jagerflypilotenes hjelmvisir. Ekstra bred stropp med silikonstriper på innsiden sørger for at brillen sitter optimalt på både hjelm og lue. Linsen har også en svært god antiduggbehandling som hindrer dugging selv i varmt og vått vær.

Prizm er en banebrytende linseteknologi fra Oakley som filtrerer lyset så det tilpasser seg ulike aktiviteter og omgivelser. Prizm glassene slipper nemlig igjennom flere farger uten å slippe inn mer lys. Denne teknologien sørger for klar sikt og skarpere kontraster, og dermed et mer detaljert bilde av omgivelsene. Dette øker prestasjonen og sikkerheten ved at du får et klarere overblikk over eventuelle hindringer uavhengig av hvilket terreng du befinner deg i. Denne modellen har Prizm Rose glass og lenger ned på siden finner du en oversikt over hvilke værforhold dette glasset er spesialtilpasset til.

Oakley Flight Deck passer utmerket både med og uten hjelm og kan selvsagt skiftes glass på.

Produktanmeldelser


Produkt lagt til i ønskelisten