OSPREY

Osprey Kestrel 38

200003704062

Med en lang fartstid har Osprey Kestrel 38 bygd opp et renommé som robust følgesvenn på turer i fjell og skog. Detaljer, material og design gjør den til en sann arbeidshest og er til å stole på når du er ute på et lite eventyr. Kestrel 38 er utviklet for korte til mellomlange turer hvor du bærer en moderat mengde utstyr.

Les mer
1699
Farger
  • 1/Black
Størrelse
  • S/M
Quantity
På lager

Denne romslige sekken har nok volum for korte til mellom lange eventyr. Å få tilgang til utstyret ditt er enkelt via en glidelås i siden av sekken som strekker seg fra lokket til de nedre kompresjons stroppene. Dette gjør at du enkelt kan nå utstyret ditt og finne akkurat det du leter etter. Kestrel 38 har også inngang gjennom topplokket og gjennom en inngang i bunn til et rom til soveposen som har romdeler som skiller dette rommet fra resten av sekken.
Ryggsystem er utviklet for komfort og stabilitet. Med Ospreys utprøvde og testede Airscape-ryggpanel og stødig hoftebelte- og seledesign vil du med letthet kunne bære en tung last. Rygglengden kan justeres med å flytte panelet i ryggen.
Kestrel 38 har også mange steder for lagring av utstyret ditt. Sekken har nylonforsterkede vannflaskelommer, tosidige glidelåslommer på hoftebeltet, en stor stretch lomme foran, lomme i topplokket, en lomme under lokket med nøkkelklips og en lomme til drikkesystem med utvendig tilgang.
Sist, men ikke minst – Kestrel 38 kommer utstyrt med alle nødvendigheter for et liv i turløypene; et integrert og avtagbart regntrekk, Ospreys Stow-on-the-Go feste for vandrestaver, flere kompresjonsstropper, stropper til liggeunderlag, fester til isøks og flere festeløkker.
Uansett om du forserer fjellterreng eller dype skoger og snirklete stier, vil denne sekken sette en definitiv standard når det kommer til komfort og ytelse innen backpacking.

Vekt: 1.5KG
Størrelse: (CM) 75 x 31 x 29
Material: 210D X 630D NYLON DOBBY

- Lomme med glidelås i topplokket
- Topplokk tilgang
- Elastisk front lomme
- Stow-on-the-Go™ stav feste
- Brystrem med nødfløyte
- Avtagbar liggeunderlag fester
- Intern top kompresjons rem
- 15mm side kompresjons remmer
- Tvillingløkker for isøks som enkelt kan stues bort
- Inngang på siden med vertikal glidelås
- Sidelommer i netting med tosidig tilgang
- Egen lomme for drikkesystem
- Stretch lomme foran
- Fullt justerbart AirScape™-ryggpanel med skumkanter for komfort og passform
- Integrert og avtagbar regntrekk
- Inngang i bunn med intern skillevegg for sovepose
- Lommer på hoftebeltet med glidelås lukking
    Produkt lagt til i ønskelisten