Polar

Polar Grit X

200004908383
Polar Grit X lar deg optimalisere ytelsen din og tar treningen din til nye høyder. Dette er en outdoorklokke utviklet for terreng- og friluftsentusiaster som søker nye mål utenfor allfarvei. Grit X er en kompromissløs kombinasjon av robust, holdbart og lett design, og avanserte treningsfunksjoner.
Les mer
4299
Farger
  • Green
  • GRN/Grønn
Størrelse
  • M/L
Quantity
På lager

Polar Grit X er en outdoorklokke for alle som foretrekker terrenget fremfor landeveien. Med hardført og lett design, ultralang batterikapasitet og holdbarhet av militærstandard, kan du stole på Polar Grit X selv på de tøffeste turene dine. Importer nye ruter fra Komoot og la ruteveiledning i sanntid holde deg på rett kurs. Hold energinivået oppe med påminnelser om påfyll av næring, og få detaljert statistikk om motbakker og nedoverbakker. Polar Grit X hjelper deg til å optimalisere ytelsen din ved å følge med på treningsbelastning og restitusjon gjennom natten, og foreslå ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset dagsformen din. Planlegg og analyser treningen din i detalj med appen og treningsplattformen Polar Flow.

ULTRALANG BATTERIKAPASITET & FLERE STRØMSPARINGSALTERNATIVER
Nok batteri selv gjennom de lengste øktene. Opptil 40 timer kontinuerlig treningstid (med pulsmåling og GPS), og med strømsparingsalternativer trekkes batterikapasiteten opp til 100 timer.

HILL SPLITTER™
Få detaljert statistikk over ytelsen din på de mest tekniske delene av turen din.

RUTEVEILEDNING I SANNTID
Hold deg på rett sti med ruteveiledning i sanntid.

RUTEIMPORT FRA KOMOOT
Importer ruter og utforsk nye områder på en trygg og enkel måte.

FUELWISE™
Få påminnelse om påfyll av næring på lange turer.

VÆR
Vær forberedt på værskifte med værinfo og varsel.

POLAR PRECISION PRIME™
Mål pulsen enkelt fra håndleddet med Polars avanserte teknologi for optisk pulsmåling.
Polar Precision Prime™ kombinerer optisk pulsmåling med måling av hudkontakt, og forhindrer dermed noen av bevegelsene som kan forstyrre pulssignalet og gi upålitelige målinger.

FITSPARK™ TRENINGSVEILEDER
Klokken veileder deg til variert trening med ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset dagsformen din.
Treningsveiledningen du får er basert på hvor godt du har restituert, ditt nåværende treningsnivå og treningshistorikk.

NIGHTLY RECHARGE™ MÅLING AV RESTITUSJON
Få oversikt over hvor godt du restituerer i løpet av natten. Klokken måler puls, pulsvariasjoner og pustefrekvens, og kombinerer informasjonen med søvndata fra funksjonen Sleep Plus Stages™, for å gi deg tilbakemelding på hvor godt du har restituert fra trening og stress.

TRAINING LOAD PRO™
Hold oversikt over hvordan treningsøktene belaster kroppen din.

SLEEP PLUS STAGES™ SØVNREGISTRERING
Få mer informasjon om søvnkvaliteten din med søvnregistrering. Sleep Plus Stages™ overvåker søvnstadiene dine (REM, lett og dyp søvn), og hver morgen får du en søvnscore som du kan sammenligne mot din vanlige score.

UTSKIFTBARE REIMER
Kompatibel med alle 22 mm standardreimer.

KOMPLETT TRENINGSLØSNING
Polar tilbyr en komplett treningsløsning 24/7 for toppidrettsutøvere, treningsentusiaster, lag og trenere gjennom appen og nettjenesten Polar Flow, tjenesten Polar Flow for Coach, tredjepartsapper, Team app, Team Pro og Polar Club."

Spesifikasjoner
• Integrert GPS og barometer
• Vanntett WR 100
• Mål: 45 x 46 x 13 mm
• Vekt: 64 gram
• Batteri: oppladbart 346 mAh Li-pol battery
• Treningstid: opptil 40 timer trening med GPS og optisk pulsmåling. Opptil 100 timer treningstid med strømsparing. Opptil 7 dager med daglig bruk (2t trening + kontinuerlig pulsmåling, uten smartvarsler). Opptil 30 dager i tidsmodus (med daglig aktivitetsmåling).
• Skjerm: alltid påslått berøringsskjerm i farger. Gorillaglass, 1,2 tommer, 240x240 oppløsning
• Materialer: laminert gorillaglass med anti-fingeravtrykkbelegg. Beskyttet med ekstrudert rustfri stålramme.
• Militærstandard: MIL-STD-810G-kvalitet
• Tilkobling: USB for oppdateringer og synkronisering med PC og Mac, BT Smart for oppdateringer og synkronisering med mobil, samt synkronisering med
ulike sensorer.
    Produkt lagt til i ønskelisten