Pulsklokker Polar Ignite 9007IGNITE 1,999.00
Polar

Polar Ignite

200004446734
Polar Ignite er treningsklokken for alle som vil pushe grensene sine og bli den beste utgaven av seg selv. Klokken tar seg av treningsplanleggingen for deg; den måler hvor godt du restituerer i løpet av natten, registrerer søvnen din og foreslår treningsprogrammer basert på dagsformen din.
Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 1999 kr DU SPARER: 160 kr,-
2299 kr
Farger
  • Hvit
Størrelse
  • M/L
Quantity
På lager

PRODUKTDETALJER
Polar Ignite er en treningsklokke som hjelper deg til å bli den beste utgaven av deg selv. Den måler
puls fra håndleddet og registrerer hastighet, distanse og rute med GPS. Klokken måler restitusjonen din hver natt, og du får personlig tilpasset treningsveiledning basert på dagsform og treningsnivå.
Den nye søvnregistreringen overvåker søvnstadiene dine (REM, lett og dyp søvn) og gir deg tilbakemelding på søvnen din. Ignite hjelper deg til å slappe av og redusere stress med guidede pusteøvelser. Klokken er optimalisert for bruk 24/7 med lav vekt og slankt design, berøringsskjerm i farger og utskiftbare reimer.


PRECISION PRIME™ - AVANSERT PULSMÅLING FRA HÅNDLEDDET
Mål pulsen din fra håndleddet under alle typer trening med teknologien Precision Prime™. Innovasjonen kombinerer optisk pulsmåling med måling av hudkontakt, og forhindrer dermed noen av bevegelsene som kan forstyrre pulssignalet og gi upålitelige målinger.


FITSPARK™ - DAGLIG TRENINGSVEILEDNING
Treningsveilederen FitSpark™ foreslår ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset hvor godt du har restituert, kondisjonsnivået ditt og treningshistorikken din. Du kan velge mellom forskjellige treningsprogrammer hver dag, og programmene er lett tilgjengelig på klokken.


NIGHTLY RECHARGE™ - MÅLING AV RESTITUSJON
Nightly Recharge™ måler hvor godt du restituerer i løpet av natten, og forteller deg hvor godt kroppen henter seg innetter trening og andre krav du stilles overfor i løpet av dagen. Med Nightly Recharge vet du om du er klar til å trene eller om det er bedre å ta en rolig dag. Alt du trenger å gjøre, er å ha på deg klokken om natten – målingen skjer automatisk. 


SLEEP PLUS STAGES™ - SØVNREGISTRERING
God søvnkvalitet er viktig for helse og velvære. Polars søvnregistrering, Sleep Plus Stages™ gir deg fullt innblikk i søvnen din. Den registrerer automatisk mengden og kvaliteten på søvnen, og viser hvor lang tid du brukte i hvert søvnstadium. Søvnregistrering kan hjelpe deg til å identifisere faktorer i hverdagen som kan ha en negativ effekt på søvnen.


SERENE™ - PUSTEØVELSER
Serene™ er en veiledet øvelse i dyp pust. Dyp pust er kjent for å være en enkel og effektiv måte å mestre stress, bygge motstandsdyktighet og skjerpe fokus på. Pusteøvelsen Serene inviterer deg til å sette av litt tid til deg selv, slappe av og roe ned.


RUNNING PROGRAM – DIN PERSONLIGE LØPEPLAN
Tren mot et løp med en personlig og dynamisk treningsplan, skreddersydd til deg og målene dine.


SVØMMEBEREGNINGER
Registrer pulsen, svømmestil, distanse, tempo, takt og hviletider under svømming.


Tekniske spesifikasjoner
- Integrert GPS registrer hastighet, distanse, rute og høyde
- Diameter: 43,3 mm
- Tykkelse: 8,45 mm
- Vekt: 35 g
- Batteri: oppladbart batteri med USB-lading, 165mAh batteri
- Treningstid: opptil 5 dager i normalt bruk
- Skjerm: berøringsskjerm i farger (IPS TFT), oppløsning 240x204. Klar og tydelig skjerm, optimalisert for innendørs bruk.
- Materialer i rustfritt stål og silikonreim
- Tilkobling: USB for oppdateringer og synkronisering med PC og Mac, BT Smart for oppdateringer og synkronisering med mobil, samt synkronisering med ulike sensorer.

    Produktanmeldelser


    Produkt lagt til i ønskelisten