Polar

Polar Pacer Pro

200006525964
Polar Pacer Pro er den nyeste ultralette løpeklokken med GPS. Den har et innebygd barometer som utstyrer seriøse løpere med avanserte treningsverktøy for forbedring av løpeøkonomi og ytelse. Gjør alle løpeturer til gode løpeturer.
Les mer
2999
Farger
  • Grey/black
  • Maroon/Plum
Størrelse
  • S/Long
Quantity
På lager

Du løper. Du registrerer tid og distanse. Du markerer etapper. Du lytter til hjertet og registrerer ruten. Du finner det optimale tempoet. Nå vil du bli bedre.

Polar Pacer Pro er fremtidens løpeklokke for alle seriøse utøvere og har ultra-lang batterilevetid. Den har en integrert antenne med et nytt design som gir forbedret GPS-sporing, treningsverktøy du faktisk bruker, samt personlig tilpassede restitusjons- og søvnapper som øker sjansene dine til å bli en bedre løper. Med ultralett design, lyssterk skjerm og barometer kan du gjøre alle løpeturer til gode løpeturer.

Med Polar Pacer får du tilgang til den ultimate treningsplattformen vår - Polar Flows omfattende treningsplanleggings- og analyseverktøy utstyrer deg med automatiske treningsdagbøker, rapporter og mye mer, og gir deg alt du trenger for å teste grensene dine og starte nye løyper. I Polar Flow kan du enkelt tilpasse klokken med over 130 tilgjengelige sportsprofiler!

1. Nøyaktig GPS
Den innebygde antennen har fått et nytt design som gir bedre sporing av hver eneste sving og hvert eneste steg.

2. Løpskraft og ytelsestester
Se hvor mange watt du genererer for hvert steg, i sanntid, og følg med på effektsonene, slik at du finner det intensitetsnivået som hjelper deg til å bli en bedre løper.

3. Ultra-lan batterilevetid
Batterilevetiden vil ikke svikte deg, og gir deg opptil 35 timers batterilevetid for trening med full GPS og HR-sporing (og til og med opptil 100 timer med strømsparingsmodus). Opptil 7 dager i klokkemodus med 24/7 HR-sporing.

4. MIP-fargeskjerm
Med tynnere glass og forbedret bakgrunnslys får skjermen bedre kontrast og klarhet, noe som gir deg en bedre opplevelse hele dagen. Interaksjon med fem supergrip-knapper.

5. Viktige smartklokkefunksjoner
Viktige smartklokkefunksjoner som musikkkontroller, værmeldinger og telefonvarsler holder deg tilkoblet.

6. Forbedret prosessor
For raskere, jevnere og kraftigere ytelse og skjermoverganger.

7. Spesialiserte trenings- og restitusjonsverktøy
Personlig tilpasset veiledning og tilbakemeldinger med kort- og langsiktig registrering av trenings-, kardio- og muskelbelastning.

Tekniske spesifikasjoner:

Mål
45 x 45 x 11,5 mm
Vekt
41 g
Materialer
Glassfiberforsterket polymerkasse. Aluminiumsknapper og ramme.
Skjerm
Alltid-på fargeskjerm. Laminert Gorilla glass linse med anti-fingeravtrykk belegg. Størrelse 1,2”, oppløsning 240 x 240.
Batteri
273 mAh Li-pol batteri. Batterilevetid opptil 35 timer i treningsmodus (GPS og håndleddsbasert puls) eller opptil 7 dager i klokkemodus med kontinuerlig pulsmåling. Flere strømsparingsalternativer tilgjengelig.
GPS
Integrert GPS, GLONASS, Galileo, QZSS. Assistert-GPS for raske fiksetider. Barometrisk høyde, stigning, stigning og nedstigning.

Tilkobling
Bluetooth Low Energy. Tilpasset USB-kabel for lading og datasynkronisering.
Klokke
Tid og dato. Alarm med slumrefunksjon.
Sensorer
Kompatibel med alle standard BLE-pulssensorer og løpetråkk- og kraftsensorer samt sykkelhastighets-, tråkkfrekvens- og kraftsensorer.
Reimer
Slitesterke og komfortable silikonarmbånd med aluminiumsspenne. Enkelt å bytte til et hvilket som helst standard 20 mm armbånd ved hjelp av SHIFT™-adapteren (inkludert).
Størrelse
S: håndleddsomkrets 120-190 mm
M/L: håndleddsomkrets 155-210 mm
Vanntett
Vanntett 30m (egnet for svømming).

    Produktanmeldelser


    Produkt lagt til i ønskelisten